امامی فر, آریو, حسین پناهی, سحر (2020). ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی عسل‌های تولیدی در استان کردستان. , 17(102), 69-81. doi: 10.52547/fsct.17.102.69
آریو امامی فر; سحر حسین پناهی. "ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی عسل‌های تولیدی در استان کردستان". , 17, 102, 2020, 69-81. doi: 10.52547/fsct.17.102.69
امامی فر, آریو, حسین پناهی, سحر (2020). 'ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی عسل‌های تولیدی در استان کردستان', , 17(102), pp. 69-81. doi: 10.52547/fsct.17.102.69
امامی فر, آریو, حسین پناهی, سحر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی عسل‌های تولیدی در استان کردستان. , 2020; 17(102): 69-81. doi: 10.52547/fsct.17.102.69
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,810,978
PDF Download16,004,566