خادمی شورمستی, داریوش, شریعتمداری, فرید, کریمی ترشیزی, محمد امیر (2020). بررسی غنی سازی گوشت سینه و ران مرغ با منابع گیاهی اسیدهای چرب امگا و تأثیر بر پایداری اکسیداتیو طی دوره نگهداری (oc 4 و oc 20-). , 17(98), 63-72. doi: 10.29252/fsct.17.01.06
داریوش خادمی شورمستی; فرید شریعتمداری; محمد امیر کریمی ترشیزی. "بررسی غنی سازی گوشت سینه و ران مرغ با منابع گیاهی اسیدهای چرب امگا و تأثیر بر پایداری اکسیداتیو طی دوره نگهداری (oc 4 و oc 20-)". , 17, 98, 2020, 63-72. doi: 10.29252/fsct.17.01.06
خادمی شورمستی, داریوش, شریعتمداری, فرید, کریمی ترشیزی, محمد امیر (2020). 'بررسی غنی سازی گوشت سینه و ران مرغ با منابع گیاهی اسیدهای چرب امگا و تأثیر بر پایداری اکسیداتیو طی دوره نگهداری (oc 4 و oc 20-)', , 17(98), pp. 63-72. doi: 10.29252/fsct.17.01.06
خادمی شورمستی, داریوش, شریعتمداری, فرید, کریمی ترشیزی, محمد امیر بررسی غنی سازی گوشت سینه و ران مرغ با منابع گیاهی اسیدهای چرب امگا و تأثیر بر پایداری اکسیداتیو طی دوره نگهداری (oc 4 و oc 20-). , 2020; 17(98): 63-72. doi: 10.29252/fsct.17.01.06
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,584
Article View20,286,824
PDF Download16,224,633