بررسی روشهای آنالیز باقیمانده ی آفت کش ها، مایکوتوکسین ها، آنتی اکسیدانها و فلزات سنگین در روغن های خوراکی | ||
| مجله علوم و صنایع غذایی ایران | ||
| Article 3, Volume 17, Issue 98, 1399, Pages 27-40 PDF (346.03 K) | ||
| DOI: 10.29252/fsct.17.01.03 | ||
| Authors | ||
| لیلا خوشمرام* ; الهام غفارزاده | ||
| گروه شیمی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، تبریز، ایران | ||
| Abstract | ||
| با توجه به استفاده ی گسترده از روغنها در تهیه غذاها، کنترل مقدار انواع ترکیبات موجود در روغنهای خوراکی که میتوانند برای سلامتی انسان مشکل ساز باشند از اهمیت فوقالعاده ای برخوردار است. با توجه به ماتریکس پیچیده روغنها، آنالیز انواع ترکیبات موجود در آنها معمولا بدون جداسازی و حذف اثرات ماتریکس امکانپذیر نمیباشد. در این راستا، انواع روشهای استخراج و جداسازی توسط پژوهشگران ارائه شده است. لذا در این مقاله سـعی شـده اسـت مهمترین روشهای استخراج به کار گرفته شده در آنالیز روغنهای خوراکی به صورت جـامع معرفـی شده و به جزئیات روش اجرا و کاربرد آنها در آنالیز روغنها پرداخته شود. | ||
| Keywords | ||
| مواد غذایی; روغنهای خوراکی; استخراج; سلامت انسان | ||
| References | ||
|
| ||
|
Statistics Article View: 189 PDF Download: 87 |
||
| Number of Journals | 45 |
| Number of Issues | 2,160 |
| Number of Articles | 24,584 |
| Article View | 20,295,273 |
| PDF Download | 16,228,843 |