جعفرپور, افشین, دریائی, نفیسه, منصوری پور, ثمر (2020). بررسی تأثیر نوع ماده اولیه، دما و نحوه‌ فرآوری مغز تخمه‌آفتابگردان بر ویژگی‌های شیمیایی، حسی و ماندگاری مغز تخمه‌آفتابگردان بسته بندی شده. , 17(98), 1-12. doi: 10.29252/fsct.17.01.01
افشین جعفرپور; نفیسه دریائی; ثمر منصوری پور. "بررسی تأثیر نوع ماده اولیه، دما و نحوه‌ فرآوری مغز تخمه‌آفتابگردان بر ویژگی‌های شیمیایی، حسی و ماندگاری مغز تخمه‌آفتابگردان بسته بندی شده". , 17, 98, 2020, 1-12. doi: 10.29252/fsct.17.01.01
جعفرپور, افشین, دریائی, نفیسه, منصوری پور, ثمر (2020). 'بررسی تأثیر نوع ماده اولیه، دما و نحوه‌ فرآوری مغز تخمه‌آفتابگردان بر ویژگی‌های شیمیایی، حسی و ماندگاری مغز تخمه‌آفتابگردان بسته بندی شده', , 17(98), pp. 1-12. doi: 10.29252/fsct.17.01.01
جعفرپور, افشین, دریائی, نفیسه, منصوری پور, ثمر بررسی تأثیر نوع ماده اولیه، دما و نحوه‌ فرآوری مغز تخمه‌آفتابگردان بر ویژگی‌های شیمیایی، حسی و ماندگاری مغز تخمه‌آفتابگردان بسته بندی شده. , 2020; 17(98): 1-12. doi: 10.29252/fsct.17.01.01
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,584
Article View20,301,443
PDF Download16,232,625