تعیین مدل ویسکو الاستیک میوه نارنج در خلال انبارمانی به کمک پردازش تصویر | ||
| مجله علوم و صنایع غذایی ایران | ||
| Article 8, Volume 16, Issue 94, 1398, Pages 91-103 PDF (1018.44 K) | ||
| Authors | ||
| فاطمه کاظمی کرجی11; سامان آبدانان مهدی زاده* 2 | ||
| 1دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی زراعی و عمران روستایی، گروه مکانیک بیوسیستم، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، خوزستان، شهرستان باوی، شهر ملاثانی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان | ||
| 2استادیار دانشکده مهندسی زراعی و عمران روستایی، گروه مکانیک بیوسیستم، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان | ||
| Abstract | ||
| خصوصیات مکانیکی میوه از مهمترین پارامترهای تعیینکننده استانداردهای مناسب برای طراحی، تبدیل، پردازش و سیستمهای بستهبندی به شمار میروند. یکی از روشهای بیان تغییرات ساختار داخلی در میوهها در خلال انبارمانی، انجام آزمونهای آسایش تنش در کرنشهای مختلف و از پیش تعیین شده است. لذا هدف از این پژوهش بررسی رفتار تراکمی نارنج در بارگذاری مکانیکی نیمه استاتیک با انجام آزمایشات تنش آسایشی نمونهها در سطوح مختلف کرنش و مدلسازی روش ماکسول و پلاژ و مقایسه آن با روش پردازش تصویر در نظر گرفته شد. بعلاوه در این پژوهش تغییرات سطح مقطع هنگام بارگذاری با کمک پردازش تصویر اندازهگیری شد. مدول الاستیسیته در روش پردازش تصویر، مدل ماکسول و پلاژ در روزهای یکم تا نهم، به ترتیب، از 91/3 تا 5/4، 6/3 تا 53/4 و 7/2 تا 45/3 افزایش یافت که علارغم روند افزایشی اختلاف معنیداری میان آنها مشاهده نگردید. با توجه به عدم اختلاف معنیداری خروجی این دو مدل (ماکسول و پلاژ) از آنجایی که در مدل پلاژ نسبت به مدل ماکسول تعداد عناصرکمتری در مدلسازی نیاز دارد (تنها دو ثابت) محاسبه مدول الاستیسیته آسانتر صورت پذیرفت. | ||
| Keywords | ||
| نارنج; مدل ویسکو الاستیک; بینایی ماشین; انبارمانی | ||
| References | ||
|
| ||
|
Statistics Article View: 163 PDF Download: 94 |
||
| Number of Journals | 45 |
| Number of Issues | 2,160 |
| Number of Articles | 24,572 |
| Article View | 19,790,299 |
| PDF Download | 15,993,023 |