پازوکی قوهه, فهیمه, نقی پور, فریبا, فرجی, علیرضا (2019). بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش تهیه شده از آرد گندم سخت و نرم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت. , 16(94), 77-89.
فهیمه پازوکی قوهه; فریبا نقی پور; علیرضا فرجی. "بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش تهیه شده از آرد گندم سخت و نرم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت". , 16, 94, 2019, 77-89.
پازوکی قوهه, فهیمه, نقی پور, فریبا, فرجی, علیرضا (2019). 'بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش تهیه شده از آرد گندم سخت و نرم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت', , 16(94), pp. 77-89.
پازوکی قوهه, فهیمه, نقی پور, فریبا, فرجی, علیرضا بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش تهیه شده از آرد گندم سخت و نرم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت. , 2019; 16(94): 77-89.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View20,021,920
PDF Download16,114,821