شجاعی, سعیده, حکیم زاده, وحید (2019). بررسی اثر افزودن اسیداستیک، اسید سیتریک و اسید فسفریک به آب آنزیم بری در کاهش فلزات سنگین کنسرو نخودسبز. , 16(94), 51-60.
سعیده شجاعی; وحید حکیم زاده. "بررسی اثر افزودن اسیداستیک، اسید سیتریک و اسید فسفریک به آب آنزیم بری در کاهش فلزات سنگین کنسرو نخودسبز". , 16, 94, 2019, 51-60.
شجاعی, سعیده, حکیم زاده, وحید (2019). 'بررسی اثر افزودن اسیداستیک، اسید سیتریک و اسید فسفریک به آب آنزیم بری در کاهش فلزات سنگین کنسرو نخودسبز', , 16(94), pp. 51-60.
شجاعی, سعیده, حکیم زاده, وحید بررسی اثر افزودن اسیداستیک، اسید سیتریک و اسید فسفریک به آب آنزیم بری در کاهش فلزات سنگین کنسرو نخودسبز. , 2019; 16(94): 51-60.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View20,097,141
PDF Download16,152,169