نیاستی, سارا, پورحاجی, فاطمه, صحرائیان, بهاره (2019). بررسی اثر جایگزینی روغن با صمغ دانه شنبلیله بر ویژگی‌های کیفی کیک شیفون کم چرب (بر پایه آرد گندم-ارزن). , 16(94), 23-37.
سارا نیاستی; فاطمه پورحاجی; بهاره صحرائیان. "بررسی اثر جایگزینی روغن با صمغ دانه شنبلیله بر ویژگی‌های کیفی کیک شیفون کم چرب (بر پایه آرد گندم-ارزن)". , 16, 94, 2019, 23-37.
نیاستی, سارا, پورحاجی, فاطمه, صحرائیان, بهاره (2019). 'بررسی اثر جایگزینی روغن با صمغ دانه شنبلیله بر ویژگی‌های کیفی کیک شیفون کم چرب (بر پایه آرد گندم-ارزن)', , 16(94), pp. 23-37.
نیاستی, سارا, پورحاجی, فاطمه, صحرائیان, بهاره بررسی اثر جایگزینی روغن با صمغ دانه شنبلیله بر ویژگی‌های کیفی کیک شیفون کم چرب (بر پایه آرد گندم-ارزن). , 2019; 16(94): 23-37.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,823,006
PDF Download16,012,479