سپاهی, آذر, عطای صالحی, اسماعیل, یغبانی, مسعود (2019). فرمولاسیون بیسکویت فراسودمند با استفاده از پسماند فرآوری انگور و آرد سویای جوانه زده. , 16(93), 99-107.
آذر سپاهی; اسماعیل عطای صالحی; مسعود یغبانی. "فرمولاسیون بیسکویت فراسودمند با استفاده از پسماند فرآوری انگور و آرد سویای جوانه زده". , 16, 93, 2019, 99-107.
سپاهی, آذر, عطای صالحی, اسماعیل, یغبانی, مسعود (2019). 'فرمولاسیون بیسکویت فراسودمند با استفاده از پسماند فرآوری انگور و آرد سویای جوانه زده', , 16(93), pp. 99-107.
سپاهی, آذر, عطای صالحی, اسماعیل, یغبانی, مسعود فرمولاسیون بیسکویت فراسودمند با استفاده از پسماند فرآوری انگور و آرد سویای جوانه زده. , 2019; 16(93): 99-107.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,865,613
PDF Download16,048,768