زهرایی پور, فاطمه, نقی پور, فریبا, سیدین اردبیلی, سید مهدی (2019). بررسی امکان استفاده از کنجاله ارده و نوشیدنی کمبوجا در تولید کیک روغنی کم ‌چرب و فراسودمند. , 16(93), 49-61.
فاطمه زهرایی پور; فریبا نقی پور; سید مهدی سیدین اردبیلی. "بررسی امکان استفاده از کنجاله ارده و نوشیدنی کمبوجا در تولید کیک روغنی کم ‌چرب و فراسودمند". , 16, 93, 2019, 49-61.
زهرایی پور, فاطمه, نقی پور, فریبا, سیدین اردبیلی, سید مهدی (2019). 'بررسی امکان استفاده از کنجاله ارده و نوشیدنی کمبوجا در تولید کیک روغنی کم ‌چرب و فراسودمند', , 16(93), pp. 49-61.
زهرایی پور, فاطمه, نقی پور, فریبا, سیدین اردبیلی, سید مهدی بررسی امکان استفاده از کنجاله ارده و نوشیدنی کمبوجا در تولید کیک روغنی کم ‌چرب و فراسودمند. , 2019; 16(93): 49-61.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View19,940,074
PDF Download16,083,534