غیاثی, فاطمه, مجذوبی, مهسا, فرحناکی, عسگر (2016). تاثیر جوانه‌ی گندم فرآیند شده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی دسر شیری. , 13(57), 169-183.
فاطمه غیاثی; مهسا مجذوبی; عسگر فرحناکی. "تاثیر جوانه‌ی گندم فرآیند شده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی دسر شیری". , 13, 57, 2016, 169-183.
غیاثی, فاطمه, مجذوبی, مهسا, فرحناکی, عسگر (2016). 'تاثیر جوانه‌ی گندم فرآیند شده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی دسر شیری', , 13(57), pp. 169-183.
غیاثی, فاطمه, مجذوبی, مهسا, فرحناکی, عسگر تاثیر جوانه‌ی گندم فرآیند شده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی دسر شیری. , 2016; 13(57): 169-183.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,674
Article View24,394,657
PDF Download17,535,007