یوسفی, شیما, یوسفی, قاسم, امیری ریگی, عاطفه, امام جمعه, زهرا (2016). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کنسانتره تمشک تولید شده به وسیله تکنیک‎های خلأ و مایکروویو. , 13(57), 121-132.
شیما یوسفی; قاسم یوسفی; عاطفه امیری ریگی; زهرا امام جمعه. "بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کنسانتره تمشک تولید شده به وسیله تکنیک‎های خلأ و مایکروویو". , 13, 57, 2016, 121-132.
یوسفی, شیما, یوسفی, قاسم, امیری ریگی, عاطفه, امام جمعه, زهرا (2016). 'بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کنسانتره تمشک تولید شده به وسیله تکنیک‎های خلأ و مایکروویو', , 13(57), pp. 121-132.
یوسفی, شیما, یوسفی, قاسم, امیری ریگی, عاطفه, امام جمعه, زهرا بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کنسانتره تمشک تولید شده به وسیله تکنیک‎های خلأ و مایکروویو. , 2016; 13(57): 121-132.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,672
Article View24,384,220
PDF Download17,531,392