حسن نیا, معصومه, آریایی, پیمان, فتاحی, اسماعیل (2016). اثرروش های مختلف استخراج بر میزان ترکیبات فنلی، توکوفرولی و خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره شوید. , 13(57), 109-119.
معصومه حسن نیا; پیمان آریایی; اسماعیل فتاحی. "اثرروش های مختلف استخراج بر میزان ترکیبات فنلی، توکوفرولی و خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره شوید". , 13, 57, 2016, 109-119.
حسن نیا, معصومه, آریایی, پیمان, فتاحی, اسماعیل (2016). 'اثرروش های مختلف استخراج بر میزان ترکیبات فنلی، توکوفرولی و خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره شوید', , 13(57), pp. 109-119.
حسن نیا, معصومه, آریایی, پیمان, فتاحی, اسماعیل اثرروش های مختلف استخراج بر میزان ترکیبات فنلی، توکوفرولی و خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره شوید. , 2016; 13(57): 109-119.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,674
Article View24,395,647
PDF Download17,535,418