احمدزاده قویدل, ریحانه, عسکری, هدی, قیافه داودی, مهدی (2016). بررسی تأثیر افزودن صمغ کاراگینان برخصوصیات کیفی نوشیدنی گردو. , 13(57), 45-54.
ریحانه احمدزاده قویدل; هدی عسکری; مهدی قیافه داودی. "بررسی تأثیر افزودن صمغ کاراگینان برخصوصیات کیفی نوشیدنی گردو". , 13, 57, 2016, 45-54.
احمدزاده قویدل, ریحانه, عسکری, هدی, قیافه داودی, مهدی (2016). 'بررسی تأثیر افزودن صمغ کاراگینان برخصوصیات کیفی نوشیدنی گردو', , 13(57), pp. 45-54.
احمدزاده قویدل, ریحانه, عسکری, هدی, قیافه داودی, مهدی بررسی تأثیر افزودن صمغ کاراگینان برخصوصیات کیفی نوشیدنی گردو. , 2016; 13(57): 45-54.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,674
Article View24,394,664
PDF Download17,535,012