آقاجان زاده سورکی, سارا, ضیائی فر, امان محمد, کاشانی نژاد, مهدی, مقصودلو, یحیی, اسماعیل زاده, ابراهیم (2016). سینتیک تغییرات محتوای اسید اسکوربیک، محتوای فنول کل و ظرفیت ضداکسایشی آب نارنج طی فرآوری حرارتی. , 13(57), 1-11.
سارا آقاجان زاده سورکی; امان محمد ضیائی فر; مهدی کاشانی نژاد; یحیی مقصودلو; ابراهیم اسماعیل زاده. "سینتیک تغییرات محتوای اسید اسکوربیک، محتوای فنول کل و ظرفیت ضداکسایشی آب نارنج طی فرآوری حرارتی". , 13, 57, 2016, 1-11.
آقاجان زاده سورکی, سارا, ضیائی فر, امان محمد, کاشانی نژاد, مهدی, مقصودلو, یحیی, اسماعیل زاده, ابراهیم (2016). 'سینتیک تغییرات محتوای اسید اسکوربیک، محتوای فنول کل و ظرفیت ضداکسایشی آب نارنج طی فرآوری حرارتی', , 13(57), pp. 1-11.
آقاجان زاده سورکی, سارا, ضیائی فر, امان محمد, کاشانی نژاد, مهدی, مقصودلو, یحیی, اسماعیل زاده, ابراهیم سینتیک تغییرات محتوای اسید اسکوربیک، محتوای فنول کل و ظرفیت ضداکسایشی آب نارنج طی فرآوری حرارتی. , 2016; 13(57): 1-11.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,674
Article View24,394,665
PDF Download17,535,014