عجم, مریم, نیازمند, راضیه, گوهری اردبیلی, اشرف (2016). بررسی اثر جایگزینی ایزوله پروتئینی سویا و دمای سرخ کردن بر کاهش جذب روغن دونات. , 13(54), 145-153.
مریم عجم; راضیه نیازمند; اشرف گوهری اردبیلی. "بررسی اثر جایگزینی ایزوله پروتئینی سویا و دمای سرخ کردن بر کاهش جذب روغن دونات". , 13, 54, 2016, 145-153.
عجم, مریم, نیازمند, راضیه, گوهری اردبیلی, اشرف (2016). 'بررسی اثر جایگزینی ایزوله پروتئینی سویا و دمای سرخ کردن بر کاهش جذب روغن دونات', , 13(54), pp. 145-153.
عجم, مریم, نیازمند, راضیه, گوهری اردبیلی, اشرف بررسی اثر جایگزینی ایزوله پروتئینی سویا و دمای سرخ کردن بر کاهش جذب روغن دونات. , 2016; 13(54): 145-153.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,672
Article View24,384,129
PDF Download17,531,355