میرزائی, سیده مرضیه, محمدی ثانی, علی (2016). بررسی جایگزینی ثعلب با صمغ دانه مرو و تاثیر آن بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی سنتی. , 13(54), 95-104.
سیده مرضیه میرزائی; علی محمدی ثانی. "بررسی جایگزینی ثعلب با صمغ دانه مرو و تاثیر آن بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی سنتی". , 13, 54, 2016, 95-104.
میرزائی, سیده مرضیه, محمدی ثانی, علی (2016). 'بررسی جایگزینی ثعلب با صمغ دانه مرو و تاثیر آن بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی سنتی', , 13(54), pp. 95-104.
میرزائی, سیده مرضیه, محمدی ثانی, علی بررسی جایگزینی ثعلب با صمغ دانه مرو و تاثیر آن بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی سنتی. , 2016; 13(54): 95-104.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,672
Article View24,384,128
PDF Download17,531,354