ملکی, گیسو, مظاهری طهرانی, مصطفی, شکرالهی, فاطمه (2016). تأثیر غلظت های مختلف آرد سویا بر کیفیت نان بدون گلوتن حاصل از آرد برنج. , 13(54), 51-62.
گیسو ملکی; مصطفی مظاهری طهرانی; فاطمه شکرالهی. "تأثیر غلظت های مختلف آرد سویا بر کیفیت نان بدون گلوتن حاصل از آرد برنج". , 13, 54, 2016, 51-62.
ملکی, گیسو, مظاهری طهرانی, مصطفی, شکرالهی, فاطمه (2016). 'تأثیر غلظت های مختلف آرد سویا بر کیفیت نان بدون گلوتن حاصل از آرد برنج', , 13(54), pp. 51-62.
ملکی, گیسو, مظاهری طهرانی, مصطفی, شکرالهی, فاطمه تأثیر غلظت های مختلف آرد سویا بر کیفیت نان بدون گلوتن حاصل از آرد برنج. , 2016; 13(54): 51-62.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,672
Article View24,384,110
PDF Download17,531,337