تاثیر پیش تیمار مایکروویو بر زمان خشک شدن دانه های انار و ضرایب مدل شبیه سازی | ||
| مجله علوم و صنایع غذایی ایران | ||
| Article 11, Volume 10, Issue 38, 1392, Pages 113-126 PDF (368.2 K) | ||
| Abstract | ||
| چکیده به منظور ارزیابی و انتخاب مدل مناسب برای روند خشک کردن لایه نازک دانههای انار، یازده مدل نیمه تئوری و تجربی با داده های آزمایشگاهی برازش شد. آزمایشات در سه تیمار شاهد، پیشتیمار مایکروویو با توان 100 وات و پیشتیمار مایکروویو باتوان 200 وات و در شش سطح دمایی 45، 50، 55، 60، 65و70 درجه سلسیوس و سه سرعت هوای 5/0، 1 و5/1 متر بر ثانیه انجام شد. نتایج حاصل از تحلیل رگرسیونی مدل های مورد بررسی نشان می دهد که مدل میدیلی بهترین برازش را با داده های بدست آمده دارد. ضرایب مدل میدیلی با افزایش دما و سرعت باد افزایش یافتند. همچنین نتایج حاصل از آزمایشات نشان داد که با انجام عملیات پیشتیمار با استفاده از مایکروویو، زمان خشکشدن دانههای انار به طور معنیداری کاهش پیدا کرد. | ||
|
Statistics Article View: 80 PDF Download: 82 |
||
| Number of Journals | 45 |
| Number of Issues | 2,171 |
| Number of Articles | 24,674 |
| Article View | 24,460,631 |
| PDF Download | 17,559,800 |