(2013). بررسی میزان پروتئین، روغن و اسیدهای‏چرب برخی ارقام گردو (Juglans regia L.) و تأثیر دانه گرده بر برخی خصوصیات آن. , 10(38), 21-31.
. "بررسی میزان پروتئین، روغن و اسیدهای‏چرب برخی ارقام گردو (Juglans regia L.) و تأثیر دانه گرده بر برخی خصوصیات آن". , 10, 38, 2013, 21-31.
(2013). 'بررسی میزان پروتئین، روغن و اسیدهای‏چرب برخی ارقام گردو (Juglans regia L.) و تأثیر دانه گرده بر برخی خصوصیات آن', , 10(38), pp. 21-31.
بررسی میزان پروتئین، روغن و اسیدهای‏چرب برخی ارقام گردو (Juglans regia L.) و تأثیر دانه گرده بر برخی خصوصیات آن. , 2013; 10(38): 21-31.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,674
Article View24,454,662
PDF Download17,557,945