(2007). تاثیر نشاسته ذرت مومی رتروگرید شده بر روی خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان باگت. , 4(15), 1-8.
. "تاثیر نشاسته ذرت مومی رتروگرید شده بر روی خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان باگت". , 4, 15, 2007, 1-8.
(2007). 'تاثیر نشاسته ذرت مومی رتروگرید شده بر روی خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان باگت', , 4(15), pp. 1-8.
تاثیر نشاسته ذرت مومی رتروگرید شده بر روی خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان باگت. , 2007; 4(15): 1-8.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,576
Article View19,915,753
PDF Download16,073,266