مطالعه فاکتوریال مرحله رشد تاخیری (Lag Phase) استافیلوکوکوس آرئوس در سوپهای تجارتی بسته بندی شده | ||
| مجله علوم و صنایع غذایی ایران | ||
| Article 8, Volume 2, Issue 5, 1384, Pages 85-95 PDF (912.79 K) | ||
| Abstract | ||
| در طی مطالعه چند فاکتوری، اثرات مقادیر مختلف (4, 4.5, 5) pH، میزان تلقیح اولیه باکتریایی (102 و 104)، درجه حرارت نگهداری (5، 15، 25، 35 و 45 درجه سانتیگراد) و نیز نوع ماده غذایی از نظر وجود عوامل مغذی در آنها (سوپ قارچ و سوپ جو) بر روی مدت زمان مرحله رشد تاخیری باکتری استافیلوکوکوس آرئوس در سوپهای آماده و بسته بندی شده تجاری ایران مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت. مدت زمان مرحله رشد تاخیری باکتری به طور معنی داری تحت تاثیر فاکتورهای "دما"، "میزان تلقیح" و نیز تداخل دو فاکتوری "دما × میزان تلقیح" قرار گرفت (P | ||
| Keywords | ||
| استافیلوکوکوس آرئوس; مرحله رشد تاخیری; فاکتورهای رشد; مدل سازی; سوپ | ||
|
Statistics Article View: 152 PDF Download: 66 |
||
| Number of Journals | 45 |
| Number of Issues | 2,171 |
| Number of Articles | 24,674 |
| Article View | 24,460,613 |
| PDF Download | 17,559,795 |