(2005). تغییرات کیفی چربی ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii Kutim) طی زمان نگهداری در یخ. , 2(5), 39-50.
. "تغییرات کیفی چربی ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii Kutim) طی زمان نگهداری در یخ". , 2, 5, 2005, 39-50.
(2005). 'تغییرات کیفی چربی ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii Kutim) طی زمان نگهداری در یخ', , 2(5), pp. 39-50.
تغییرات کیفی چربی ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii Kutim) طی زمان نگهداری در یخ. , 2005; 2(5): 39-50.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,674
Article View24,454,650
PDF Download17,557,940