(2005). مقایسه کیتوزان تولیدی از پوسته میگو به عنوان قوام دهنده در سس مایونز با کیتوزان تجاری و CMC. , 2(6), 67-79.
. "مقایسه کیتوزان تولیدی از پوسته میگو به عنوان قوام دهنده در سس مایونز با کیتوزان تجاری و CMC". , 2, 6, 2005, 67-79.
(2005). 'مقایسه کیتوزان تولیدی از پوسته میگو به عنوان قوام دهنده در سس مایونز با کیتوزان تجاری و CMC', , 2(6), pp. 67-79.
مقایسه کیتوزان تولیدی از پوسته میگو به عنوان قوام دهنده در سس مایونز با کیتوزان تجاری و CMC. , 2005; 2(6): 67-79.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,584
Article View20,263,740
PDF Download16,213,001