تعیین زمان مناسب انبار مانی برخی ارقام گندم به منظور افزایش کیفیت نانوایی | ||
| مجله علوم و صنایع غذایی ایران | ||
| Article 2, Volume 2, Issue 6, 1384, Pages 9-19 PDF (340.43 K) | ||
| Authors | ||
| علی بنی اسدی; مجمدحسین عزیزی* ; محمدعلی سحری | ||
| دانشگاه تربیت مدرس | ||
| Abstract | ||
| به علت نیاز به آرد گندم، این محصول در برخی از مناطق سریعا پس از برداشت مورد استفاده قرار می گیرد و این در حالی است که گندم مورد نظر به علت سیالیت گلوتن آماده استفاده نمی باشد، این امر موجب می شود که آرد و نان تهیه شده از آن کیفیت لازم را نداشته و قسمت عمده ای از نان حاصل از آن دور ریخته شود. در طی این پروژه که بر روی پنج رقم گندم شامل ارقام سرداری، آذر 2، که به صورت دیم کاشته می شوند و ارقام دز، شوا و استار که در نواحی گرمسیر کشت می گردند، انجام گرفت مشخص گردید که نگهداری این ارقام برای مدت 50 الی 65 روز پس از برداشت باعث بهبود معنی دار در شاخصهای کیفیتی گندم جهت تولید نان از جمله عدد زلنی، اندیس گلوتن، استفامت خمیر، ارزش والریمتری، میزان جذب آب و حجم نان حاصل از آن می شود. | ||
| Keywords | ||
| گندم; زمان نگهداری; کیفیت نانوایی | ||
|
Statistics Article View: 146 PDF Download: 99 |
||
| Number of Journals | 45 |
| Number of Issues | 2,160 |
| Number of Articles | 24,572 |
| Article View | 19,800,042 |
| PDF Download | 15,998,261 |