بررسی میزان آلودگی میکروبی بستنی های سنتی تولیدی در شهرستان شهرکرد | ||
| مجله علوم و صنایع غذایی ایران | ||
| Article 3, Volume 2, Issue 7, 1384, Pages 21-27 PDF (199.38 K) | ||
| Abstract | ||
| در این بررسی تعداد 200 نمونه بستنی سنتی از بستنی فروشی ها و قنادی های سطح شهرستان شهرکرد جمع آوری گردید و از نظر آلودگی میکروبی مطابق استاندارد ملی ایران مورد آزمایش قرار گرفت. تعداد 100 نمونه دارای آلودگی بیش از حد مجاز (گرم/ 105×5<) از نظر شمارش کلی باکتری های مزوفیل هوازی بودند. تعداد 114 نمونه آلودگی بیش از حد مجاز (گرم/ 102<) به استافیلوکوکوس ارئوس نشان دادند. از نظر شمارش انتروباکتریاسه تعداد 99 نمونه دارای آلودگی بیش از حد مجاز (گرم/ 102<) بودند و در 2 نمونه آلودگی به اشریشیا کلی مشاهده گردید. تعداد 24 نمونه آلودگی بیش از حد مجاز (گرم/ 103<) به باکتری باسیلوس سرئوس نشان دادند. همچنین در مورد لیستریا مونوسایتوژنز هیچ گونه مورد آلوده ای مشاهده نگردید. | ||
| Keywords | ||
| شهرکرد; استافیلوکوکوس ارئوس; باسیلوس سرئوس; آلودگی میکروبی; بستنی سنتی; اشریشیا کلی; لیستریا مونوسایتوژنز | ||
|
Statistics Article View: 218 PDF Download: 77 |
||
| Number of Journals | 45 |
| Number of Issues | 2,160 |
| Number of Articles | 24,577 |
| Article View | 20,207,868 |
| PDF Download | 16,193,596 |