بررسی اثر جلبک های دریایی بر میزان کلسترول تخم مرغ | ||
| مجله علوم و صنایع غذایی ایران | ||
| Article 2, Volume 2, Issue 7, 1384, Pages 11-19 PDF (235.68 K) | ||
| Abstract | ||
| برای کاستن کلسترول تخم مرغ از دو نوع جلبکهای دریایی سارگاسم Sargassum glaucescens و نیزیمیدین Nizimuddinia zanardinii استفاده شد. در این تحقیق از دو نوع جلبک و به نسبتهای 1%، 2.5% و 5% به صورت جایگزین غذای معمول مرغداری استفاده گردید. در طی دوره ای 18 روزه اثر جلبک های فوق بر میزان کلسترول خون مرغ و تخم مرغ و سایر فاکتورهایی از قبیل HDl, LDL بررسی شد. همچنین راندمان تولید تخم در اثر جلبک ها بررسی گردید . از جمله نتایج تحقیق این بوده که با استفاده از 1% سارگاسم در غذای مرغ به اندازه 34% کلسترول تخم مرغ کاهش می یابد. استفاده از سارگاسم 2.5% موجب افزایش 11% تولید بیشتر تخم مرغ نسبت به تیمار شاهد می گردد. | ||
| Keywords | ||
| جلبک; علف دریائی; سارگاسم; نیزیمیدین; کلسترول | ||
|
Statistics Article View: 87 PDF Download: 57 |
||
| Number of Journals | 45 |
| Number of Issues | 2,160 |
| Number of Articles | 24,577 |
| Article View | 20,207,869 |
| PDF Download | 16,193,597 |