(2004). بررسی تاثیر برخی هیدروکلوییدها بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان لواش. , 1(1), 55-64.
. "بررسی تاثیر برخی هیدروکلوییدها بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان لواش". , 1, 1, 2004, 55-64.
(2004). 'بررسی تاثیر برخی هیدروکلوییدها بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان لواش', , 1(1), pp. 55-64.
بررسی تاثیر برخی هیدروکلوییدها بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان لواش. , 2004; 1(1): 55-64.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View19,934,490
PDF Download16,081,040