(2004). مقایسه تاثیر اسید لاکتیک بر زمان ماندگاری گوشت تازه و سرد گوسفند، بسته‌ بندی شده به صورت معمولی و در خلا. , 1(1), 37-44.
. "مقایسه تاثیر اسید لاکتیک بر زمان ماندگاری گوشت تازه و سرد گوسفند، بسته‌ بندی شده به صورت معمولی و در خلا". , 1, 1, 2004, 37-44.
(2004). 'مقایسه تاثیر اسید لاکتیک بر زمان ماندگاری گوشت تازه و سرد گوسفند، بسته‌ بندی شده به صورت معمولی و در خلا', , 1(1), pp. 37-44.
مقایسه تاثیر اسید لاکتیک بر زمان ماندگاری گوشت تازه و سرد گوسفند، بسته‌ بندی شده به صورت معمولی و در خلا. , 2004; 1(1): 37-44.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,849,407
PDF Download16,034,865