جلیلی, سید حسن, آل بوفتیله, مهدی, اکبری, حسن, خدابنده, فرشته, مرادی, یزدان, رهنما سنگاچینی, معصومه, سیف زاده, مینا, صفری, اسماعیل (2024). غنی سازی نان فطیر با گوشت ماهیان قزل آلای رنگین کمان و کپور نقره ای و ارزیابی ویژگی های کیفی آن طی دوره نگهداری در دمای محیط. , 13(1), 412-426.
سید حسن جلیلی; مهدی آل بوفتیله; حسن اکبری; فرشته خدابنده; یزدان مرادی; معصومه رهنما سنگاچینی; مینا سیف زاده; اسماعیل صفری. "غنی سازی نان فطیر با گوشت ماهیان قزل آلای رنگین کمان و کپور نقره ای و ارزیابی ویژگی های کیفی آن طی دوره نگهداری در دمای محیط". , 13, 1, 2024, 412-426.
جلیلی, سید حسن, آل بوفتیله, مهدی, اکبری, حسن, خدابنده, فرشته, مرادی, یزدان, رهنما سنگاچینی, معصومه, سیف زاده, مینا, صفری, اسماعیل (2024). 'غنی سازی نان فطیر با گوشت ماهیان قزل آلای رنگین کمان و کپور نقره ای و ارزیابی ویژگی های کیفی آن طی دوره نگهداری در دمای محیط', , 13(1), pp. 412-426.
جلیلی, سید حسن, آل بوفتیله, مهدی, اکبری, حسن, خدابنده, فرشته, مرادی, یزدان, رهنما سنگاچینی, معصومه, سیف زاده, مینا, صفری, اسماعیل غنی سازی نان فطیر با گوشت ماهیان قزل آلای رنگین کمان و کپور نقره ای و ارزیابی ویژگی های کیفی آن طی دوره نگهداری در دمای محیط. , 2024; 13(1): 412-426.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View19,976,346
PDF Download16,098,778