بخشی, فریده, رحمانی فرح, کاوه, حسین نجدگرامی, ابراهیم, مناف فر, رامین, توکمه چی, امیر (2018). شاخص‌های شیمیایی و کیفی گوشت ماهی کپور معمولی پرورش‌یافته در سیستم بیوفلوک طی دوره نگهداری در یخچال. , 7(1), 41-48.
فریده بخشی; کاوه رحمانی فرح; ابراهیم حسین نجدگرامی; رامین مناف فر; امیر توکمه چی. "شاخص‌های شیمیایی و کیفی گوشت ماهی کپور معمولی پرورش‌یافته در سیستم بیوفلوک طی دوره نگهداری در یخچال". , 7, 1, 2018, 41-48.
بخشی, فریده, رحمانی فرح, کاوه, حسین نجدگرامی, ابراهیم, مناف فر, رامین, توکمه چی, امیر (2018). 'شاخص‌های شیمیایی و کیفی گوشت ماهی کپور معمولی پرورش‌یافته در سیستم بیوفلوک طی دوره نگهداری در یخچال', , 7(1), pp. 41-48.
بخشی, فریده, رحمانی فرح, کاوه, حسین نجدگرامی, ابراهیم, مناف فر, رامین, توکمه چی, امیر شاخص‌های شیمیایی و کیفی گوشت ماهی کپور معمولی پرورش‌یافته در سیستم بیوفلوک طی دوره نگهداری در یخچال. , 2018; 7(1): 41-48.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,764,709
PDF Download15,980,896