جدی, سمیرا, جعفرپور, سید علی, یگانه, سکینه, ناصری, محمود (2018). بررسی ویژگی‌های بافتی و رنگ فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان با استفاده از پوشش خوراکی کیتوزان حاوی اسانس مرزنجوش در طول دوره نگهداری در یخچال. , 7(1), 33-39.
سمیرا جدی; سید علی جعفرپور; سکینه یگانه; محمود ناصری. "بررسی ویژگی‌های بافتی و رنگ فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان با استفاده از پوشش خوراکی کیتوزان حاوی اسانس مرزنجوش در طول دوره نگهداری در یخچال". , 7, 1, 2018, 33-39.
جدی, سمیرا, جعفرپور, سید علی, یگانه, سکینه, ناصری, محمود (2018). 'بررسی ویژگی‌های بافتی و رنگ فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان با استفاده از پوشش خوراکی کیتوزان حاوی اسانس مرزنجوش در طول دوره نگهداری در یخچال', , 7(1), pp. 33-39.
جدی, سمیرا, جعفرپور, سید علی, یگانه, سکینه, ناصری, محمود بررسی ویژگی‌های بافتی و رنگ فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان با استفاده از پوشش خوراکی کیتوزان حاوی اسانس مرزنجوش در طول دوره نگهداری در یخچال. , 2018; 7(1): 33-39.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,764,709
PDF Download15,980,895