فهیم, افشین, خانی پور, علی اصغر, زارع گشتی, قربان, امیری سندسی, سید افشین (2017). ببهبود ویژگیهای حسی وماندگاری برگر تهیه شده از ماهی کپور نقره ای Hypophthalmicthys molitrix)) با استفاده از پکتین. , 6(3), 123-131.
افشین فهیم; علی اصغر خانی پور; قربان زارع گشتی; سید افشین امیری سندسی. "ببهبود ویژگیهای حسی وماندگاری برگر تهیه شده از ماهی کپور نقره ای Hypophthalmicthys molitrix)) با استفاده از پکتین". , 6, 3, 2017, 123-131.
فهیم, افشین, خانی پور, علی اصغر, زارع گشتی, قربان, امیری سندسی, سید افشین (2017). 'ببهبود ویژگیهای حسی وماندگاری برگر تهیه شده از ماهی کپور نقره ای Hypophthalmicthys molitrix)) با استفاده از پکتین', , 6(3), pp. 123-131.
فهیم, افشین, خانی پور, علی اصغر, زارع گشتی, قربان, امیری سندسی, سید افشین ببهبود ویژگیهای حسی وماندگاری برگر تهیه شده از ماهی کپور نقره ای Hypophthalmicthys molitrix)) با استفاده از پکتین. , 2017; 6(3): 123-131.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,674
Article View24,447,985
PDF Download17,555,119