عرب, سیده زهرا, شعبانپور, بهاره, پورعاشوری, پرستو, رحمانی فرح, کاوه (2017). اثر سطوح مختلف چربی و جایگزینی بخشی از نمک کلرید سدیم با کلرید پتاسیم بر کیفیت و ماندگاری سوسیس ماهی فیتوفاگ(Hypophthalmichthys moltrix). , 6(3), 75-86.
سیده زهرا عرب; بهاره شعبانپور; پرستو پورعاشوری; کاوه رحمانی فرح. "اثر سطوح مختلف چربی و جایگزینی بخشی از نمک کلرید سدیم با کلرید پتاسیم بر کیفیت و ماندگاری سوسیس ماهی فیتوفاگ(Hypophthalmichthys moltrix)". , 6, 3, 2017, 75-86.
عرب, سیده زهرا, شعبانپور, بهاره, پورعاشوری, پرستو, رحمانی فرح, کاوه (2017). 'اثر سطوح مختلف چربی و جایگزینی بخشی از نمک کلرید سدیم با کلرید پتاسیم بر کیفیت و ماندگاری سوسیس ماهی فیتوفاگ(Hypophthalmichthys moltrix)', , 6(3), pp. 75-86.
عرب, سیده زهرا, شعبانپور, بهاره, پورعاشوری, پرستو, رحمانی فرح, کاوه اثر سطوح مختلف چربی و جایگزینی بخشی از نمک کلرید سدیم با کلرید پتاسیم بر کیفیت و ماندگاری سوسیس ماهی فیتوفاگ(Hypophthalmichthys moltrix). , 2017; 6(3): 75-86.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,674
Article View24,448,026
PDF Download17,555,123