صفری, رضا, ریحانی پول, سهیل, جعفر پور, سید علی (2017). خواص کارکردی و آنتی‌اکسیدانی پروتئین آبکافتی تولیدشده از اندرونه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از روش آنزیمی. , 5(4), 13-28.
رضا صفری; سهیل ریحانی پول; سید علی جعفر پور. "خواص کارکردی و آنتی‌اکسیدانی پروتئین آبکافتی تولیدشده از اندرونه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از روش آنزیمی". , 5, 4, 2017, 13-28.
صفری, رضا, ریحانی پول, سهیل, جعفر پور, سید علی (2017). 'خواص کارکردی و آنتی‌اکسیدانی پروتئین آبکافتی تولیدشده از اندرونه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از روش آنزیمی', , 5(4), pp. 13-28.
صفری, رضا, ریحانی پول, سهیل, جعفر پور, سید علی خواص کارکردی و آنتی‌اکسیدانی پروتئین آبکافتی تولیدشده از اندرونه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از روش آنزیمی. , 2017; 5(4): 13-28.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,851,585
PDF Download16,036,854