ادهمی, بتول, جعفری کناری, سارا, جانی خلیلی, خسرو (2017). تأثیر رنگدانه‌های طبیعی (هویج و لبو) و رنگدانه مصنوعی (آستاگزانتین) جیره بر شاخص‌های رشد، فاکتورهای خونی و تغییرات رنگ پوست، بافت و خون قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss). , 5(4), 1-11.
بتول ادهمی; سارا جعفری کناری; خسرو جانی خلیلی. "تأثیر رنگدانه‌های طبیعی (هویج و لبو) و رنگدانه مصنوعی (آستاگزانتین) جیره بر شاخص‌های رشد، فاکتورهای خونی و تغییرات رنگ پوست، بافت و خون قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)". , 5, 4, 2017, 1-11.
ادهمی, بتول, جعفری کناری, سارا, جانی خلیلی, خسرو (2017). 'تأثیر رنگدانه‌های طبیعی (هویج و لبو) و رنگدانه مصنوعی (آستاگزانتین) جیره بر شاخص‌های رشد، فاکتورهای خونی و تغییرات رنگ پوست، بافت و خون قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)', , 5(4), pp. 1-11.
ادهمی, بتول, جعفری کناری, سارا, جانی خلیلی, خسرو تأثیر رنگدانه‌های طبیعی (هویج و لبو) و رنگدانه مصنوعی (آستاگزانتین) جیره بر شاخص‌های رشد، فاکتورهای خونی و تغییرات رنگ پوست، بافت و خون قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss). , 2017; 5(4): 1-11.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,851,586
PDF Download16,036,855