بنیادلو, المیرا, جعفرپور, افشین, منصوری پور, ثمر (2023). تأثیر نمک‌های قلیایی و عصاره پوست بادام‌زمینی بر ویژگی‌های کیفی بادام‌زمینی روکش‌دار سرخ‌شده و روغن استفاده‌شده در فرآیند سرخ‌کردن. , 20(139), 165-179. doi: 10.22034/FSCT.20.139.165
المیرا بنیادلو; افشین جعفرپور; ثمر منصوری پور. "تأثیر نمک‌های قلیایی و عصاره پوست بادام‌زمینی بر ویژگی‌های کیفی بادام‌زمینی روکش‌دار سرخ‌شده و روغن استفاده‌شده در فرآیند سرخ‌کردن". , 20, 139, 2023, 165-179. doi: 10.22034/FSCT.20.139.165
بنیادلو, المیرا, جعفرپور, افشین, منصوری پور, ثمر (2023). 'تأثیر نمک‌های قلیایی و عصاره پوست بادام‌زمینی بر ویژگی‌های کیفی بادام‌زمینی روکش‌دار سرخ‌شده و روغن استفاده‌شده در فرآیند سرخ‌کردن', , 20(139), pp. 165-179. doi: 10.22034/FSCT.20.139.165
بنیادلو, المیرا, جعفرپور, افشین, منصوری پور, ثمر تأثیر نمک‌های قلیایی و عصاره پوست بادام‌زمینی بر ویژگی‌های کیفی بادام‌زمینی روکش‌دار سرخ‌شده و روغن استفاده‌شده در فرآیند سرخ‌کردن. , 2023; 20(139): 165-179. doi: 10.22034/FSCT.20.139.165
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,478
Article View10,470,610
PDF Download5,937,384