(2013). بررسی درصد چربی وترکیب اسید های چرب شیرینی دانمارکی با تاکید بر اسید های چرب ترانس. , 10(38), 81-88.
. "بررسی درصد چربی وترکیب اسید های چرب شیرینی دانمارکی با تاکید بر اسید های چرب ترانس". , 10, 38, 2013, 81-88.
(2013). 'بررسی درصد چربی وترکیب اسید های چرب شیرینی دانمارکی با تاکید بر اسید های چرب ترانس', , 10(38), pp. 81-88.
بررسی درصد چربی وترکیب اسید های چرب شیرینی دانمارکی با تاکید بر اسید های چرب ترانس. , 2013; 10(38): 81-88.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,478
Article View10,452,389
PDF Download5,931,014