تاثیر بسته بندی با فیلم خوراکی نشاسته ساگو حاوی عصاره گیاه پنیرباد بر خواص کیفی فیله مرغ | ||
| مجله علوم و صنایع غذایی ایران | ||
| Article 5, Volume 18, Issue 114, 1400, Pages 45-55 PDF (907.12 K) | ||
| DOI: 10.52547/fsct.18.114.45 | ||
| Authors | ||
| زهرا علیزاده1; حمید سرحدی* 1; فاطمه شهدادی2 | ||
| 1گروه علوم و صنایع غذایی، واحد بم، دانشگاه آزاد اسلامی، بم، ایران | ||
| 2گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه جیرفت، جیرفت، ایران | ||
| Abstract | ||
| صنعت غذا امروزه درصدد یافتن فناوری های جدید برای افزایش مدت ماندگاری محصولات مختلف میباشد. علاوه بر این، تقاضای مشتریان برای مواد غذایی سالمتر (فاقد نگهدارندههای شیمیایی مرسوم) در دههی اخیر افزایش پیدا کردهاست. در این مطالعه فیلم خوراکی نشاسته ساگو حاوی عصاره برگ گیاه پنیرباد (125/0 و 25/0 میلی گرم بر میلی لیتر به ترتیب 1 و 2 برابر MIC) به منظور افزایش زمان ماندگاری فیله سینه مرغ در دمای 4 درجه سانتیگراد استفاده شد. بررسی فیله مرغ پوشش داده شده نشان داد که فیلم فعال نشاسته ساگو سبب مهار بار میکروبی (باکتری های هوازی، کلیفرم و استافیلوکوکوس اورئوس) فیله سینه مرغ گردید. نتایج بررسی شیمیایی فیله مرغ نیز نشان داد که نمونه های پوشش داده شده دارای مقادیر ترکیبات ازته فرار، شاخص تیوباربیتوریک اسید و عدد پرکسید کمتری نسبت به نمونه کنترل بودند. بطور کلی نتایج این پژوهش نشان داد که فیلم خوراکی تولید شده از نشاسته ساگو حاوی عصاره پنیرپاد سبب افزایش زمان ماندگاری فیله مرغ میگردد. | ||
| Keywords | ||
| نشاسته ساگو; پنیرباد; فیلم خوراکی; زمان ماندگاری; فیله مرغ | ||
| References | ||
|
| ||
|
Statistics Article View: 99 PDF Download: 58 |
||
| Number of Journals | 45 |
| Number of Issues | 2,154 |
| Number of Articles | 24,478 |
| Article View | 10,446,852 |
| PDF Download | 5,928,673 |