مهدی زاده, نگین, سرحدی, حمید, شهدادی, فاطمه (2021). بررسی ویژگی های حسی، رئولوژیکی و زنده مانی باکتری ها در دسر خرمایی پروبیوتیک. , 18(113), 329-337. doi: 10.52547/fsct.18.113.329
نگین مهدی زاده; حمید سرحدی; فاطمه شهدادی. "بررسی ویژگی های حسی، رئولوژیکی و زنده مانی باکتری ها در دسر خرمایی پروبیوتیک". , 18, 113, 2021, 329-337. doi: 10.52547/fsct.18.113.329
مهدی زاده, نگین, سرحدی, حمید, شهدادی, فاطمه (2021). 'بررسی ویژگی های حسی، رئولوژیکی و زنده مانی باکتری ها در دسر خرمایی پروبیوتیک', , 18(113), pp. 329-337. doi: 10.52547/fsct.18.113.329
مهدی زاده, نگین, سرحدی, حمید, شهدادی, فاطمه بررسی ویژگی های حسی، رئولوژیکی و زنده مانی باکتری ها در دسر خرمایی پروبیوتیک. , 2021; 18(113): 329-337. doi: 10.52547/fsct.18.113.329
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,478
Article View10,475,595
PDF Download5,938,167