رحمتی جنیدآباد, مصطفی, زارع بوانی, محمدرضا, برنا, فاطمه (2024). ارزیابی ویژگی‌های شیمیایی و کنترل رشد قارچ‌های عامل پوسیدگی پس از برداشت میوه انگور با استفاده از اسانس زنجبیل (Zingiber officinale). , 21(154), 151-162. doi: 10.22034/FSCT.21.154.151
مصطفی رحمتی جنیدآباد; محمدرضا زارع بوانی; فاطمه برنا. "ارزیابی ویژگی‌های شیمیایی و کنترل رشد قارچ‌های عامل پوسیدگی پس از برداشت میوه انگور با استفاده از اسانس زنجبیل (Zingiber officinale)". , 21, 154, 2024, 151-162. doi: 10.22034/FSCT.21.154.151
رحمتی جنیدآباد, مصطفی, زارع بوانی, محمدرضا, برنا, فاطمه (2024). 'ارزیابی ویژگی‌های شیمیایی و کنترل رشد قارچ‌های عامل پوسیدگی پس از برداشت میوه انگور با استفاده از اسانس زنجبیل (Zingiber officinale)', , 21(154), pp. 151-162. doi: 10.22034/FSCT.21.154.151
رحمتی جنیدآباد, مصطفی, زارع بوانی, محمدرضا, برنا, فاطمه ارزیابی ویژگی‌های شیمیایی و کنترل رشد قارچ‌های عامل پوسیدگی پس از برداشت میوه انگور با استفاده از اسانس زنجبیل (Zingiber officinale). , 2024; 21(154): 151-162. doi: 10.22034/FSCT.21.154.151
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,478
Article View10,473,758
PDF Download5,937,790