You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی پایداری اکسیداتیو و خواص فیزیکوشیمیایی روغن سرخ کردنی بر پایه پالم، سویا و آفتابگردان تحت شرایط مختلف رنگبری و بوگیری
سیمین دخت پورکلانتر، سیمین اسدالهی، محمد رضا اسحاقی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر افزودن آرد سورگوم و صمغ زانتان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی کیک بدون گلوتن
الهه خاتمی، مهران اعلمی، یحیی مقصودلو، مهدی کدیور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر جوانه زدن بر میزان ترکیبات فنولیک، فعالیت آنتی اکسیدانی و غلظت گاما آمینو بوتیریک اسید در واریته های مختلف برنج قهوه ای ایرانی
سیما شکری قلعه، سولماز صارم نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر نوع و غلظت نرم‌کننده بر ویژگی‌های فیلم زیست تخریب پذیر جدید بر پایه پودر نرم گندم
مریم پیرو موسوی، محبوبه کشیری، یحیی مقصودلو، مرتضی خمیری، مهران اعلمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر کلرید کلسیم و سالیسیلیک اسید بر ویژگیهای کمی و کیفی میوه توت‌فرنگی (رقم گاویتا)
فاطمه ناظوری، شهین قیصربیگی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از آرد گندم جوانه‌زده به جای آرد و نشاسته در تولید سوسیس
اکبر جوکار، علیرضا نوروزی پژند، صغری معدنی، مریم شاه امیریان، ماشااله زارع
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره برگ چای سبز بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک در آب هندوانه
امین سوری، مهتا میرزایی، سعید میردامادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML پتانسیل آنتی اکسیدانی عصاره گلپر (Heracleum persicum) در پایدارسازی روغن سویا طی شرایط انبارداری تسریع شده
رضا فرهمندفر، مریم رنجی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره پوست های چرمی و اسفنجی انار (Punica granatum L.)
سیده سکینه خاکزاد، رضا فرهمندفر، امیر احمدپور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس الئورزین بنه بر استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلی، کلارومایسس مارکسیانوس و پنی‌سیلیوم نوتاتوم و اثر آن بر ماندگاری دوغ ایرانی
سیده میثمه احمدی، مریم مصلحی شاد، عبدالرحمن رحیمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر جایگزینی شکر با عصاره استویا خشک شده به روش پاششی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی وحسی ژله آلوئه‌ورا
شیما کاوه، علیرضا صادقی ماهونک، خشایار سرابندی، زینب گرائیلی، عظیم قاسم نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر پوشش آلوئه ورا و بسته بندی بر ویژگی‌های کیفی و زمان ماندگاری زرشک بی دانه خشک شده (Berberis vulgaris)
سارا رویتوند، ناصر صداقت، مهدی وریدی، محبت محبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه یابی شرایط استخراج ترکیبات آنتی‌اکسیدانی و پلی‌فنولی عصاره گیاه متکا (Ferulla Persica) با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)
بهداد شکرالهی یانچشمه، محمد علی حصاری نژاد، نگار رضایی، آزاده سلیمی، غزل شمشادی، مهناز کاظم زاده، اشکان جبلی جوان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره هسته انگور و ارزیابی خصوصیات حسی آن در کیک اسفنجی
فاطمه حسین زاده، علیرضا شیرازی نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی عصاره چای سبز ریزپوشانی شده به روش هم‌تبلوری
مهدیه اکبری، علیرضا صادقی ماهونک، خشایار سرابندی، آزاده قربانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس گشنیز بر ماندگاری فیله ماهی شوریده در دمای 4 درجه سانتی گراد
زینب عالی مرادیان، لاله رومیانی، مهرنوش تدینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرات پوشش‌های خوراکی صمغ فارسی-کیتوزان و صمغ فارسی-کیتوزان حاوی اسانس سیر(Allium Sativum L.) بر کیفیت و ویژگی‌های حسی فیله‌ ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی مدت نگهداری به صورت منجمد
سارا رئیسی، سید مهدی اجاق، سراج بیتا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی استخراج، بررسی خصوصیات شیمیایی، ساختاری و فعالیت ضد اکسایشی پلی ساکاریدهای محلول در آب برگ فیجوآ
علی گنجلو، مه رو مرادیان، ماندانا بی مکر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر دمای خشک کن، تیمار حرارتی و غلظت محلول صمغ ورودی به خشک کن بر خواص عملکردی صمغ فارسی
جواد امینی راستابی، علی نصیرپور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر اسید سالیسیلیک بر کارایی کنترل زیستی Pseudomonas fluorescens علیه کپک آبی میوه سیب
سید اسماعیل رضوی، سیدجواد صانعی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی استفاده از روش‌های مختلف شستشوی کاهو در کاهش بار میکروبی شیگلا فلکسنری و ماندگاری کاهو در طی نگه‌داری در دمای محیط
زهره دیدار
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML برازش بیدرنگ مقدار ژلاتینه‌شدن نشاسته برنج نیم‌جوش بر اساس خواص فیزیکی- الکتریکی شلتوک طی غوطه‌وری(مطالعه موردی: رقم شیرودی)
ابراهیم تقی نژاد، ولی رسولی شربیانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر عصاره هَوِن بر روی سینتیک تغییرات فاکتورهای ازت در طی نگهداری در آب نمک و مرحله رسیدن در پنیر سنتی کوزه ای
بشیر بهرامی، محمد علیزاده خالد آباد، حامد حسن زاده اوچتپه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر جایگزینی چربی با موسیلاژ دانه‌ی چیا (Salvia hispanica L.) بر ویژگی‌های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی
مریم چهاردولی، سیمین اسداللهی، بیژن خورشیدپور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML درون پوشانی روغن هسته انار به وسیله حامل‌های مختلف و تعیین خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن
سهیلا اکبرلو، محمد علیزاده خالدآباد، سجاد پیرسا، فروغ محترمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد صمغ‌های کیتوزان، آلژینات و کاراگینان به عنوان پوشش خوراکی میوه سیب
اسماعیل عطای صالحی، محیا شیخ زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی فعالیت ضدباکتریایی و ضدکپکی سویه‌های L.plantarum بومی جدا شده از مواد‌غذایی مختلف
دینا شهرام پور، مرتضی خمیری، محبوبه کشیری، محمد علی رضوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی امکان کاهش غلظت نمک در کلم شور تخمیری (ساورکرات) با استفاده از عصاره کاکوتی
نرگس اصلانپور، فاطمه حسینمردی، سارا کوهی کمالی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر محلول‌های استیک اسید و سدیم دی استات بر رساندن مصنوعی میوه خرمای مضافتی
ابوالفضل گلشن تفتی، نجمه سلیمانی ده دیوان، اصلان عزیزی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر فرایند هیدرولیز اسیدی به کمک فراصوت همراه با فرایند حرارتی-رطوبتی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و هضم پذیری نشاسته ذرت
سید رضا فلسفی، یحیی مقصودلو، مهران اعلمی، سید مهدی جعفری، مجتبی رئیسی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر شرایط انبارمانی آرد حاصل از ارقام دیم و آبی گندم بر خصوصیات کیفی و نانوایی آرد طی فرآیند رسیدن
کتایون فاتح نیکو، فریبا نقی پور، علیرضا فرجی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ژل کتیرا: تشکیل و کاربردهای آن
نوشین نیک نیا، رسول کدخدایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر ضد میکروبی اسانس مرزه (Satureja hortensis L.) بر تعدادی از میکروارگانیسم های بیماری‌زا و عامل فساد
مینا فراهانی، فخری شهیدی، فریده طباطبایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مروری بر ساختار و متابولیسم شربت ذرت حاوی فروکتوز و ساکارز
روناک غلامی، مهدی جعفری اصل، مهدی امینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر اسانس بنه تازه و رسیده برماندگاری و خواص حسی دوغ ایرانی
شبنم ابوالحسینی، لیلا گلستان گلستان، حامی کابوسی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر پوشش خوراکی صمغ آلژینات حاوی عصاره والک بر ماندگاری فیله گوشت گوساله در شرایط یخچالی
سمیرا سبزعلی، سارا متینی، عباس جلیل زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی، میکروبی، رئولوژیکی و حسی دوغ حاوی عصاره و پودر گیاه ملیس
پرستو رزاقی، مصطفی کرمی، مصطفی سلطانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضدباکتریایی اسانس‌های پونه، نعنا و آویشن
ندا عزیزی، سید مهدی سیدین اردبیلی، محمد حجتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین باقیمانده سم فلووالینات در عسل منطقه دماوند
سیده معصومه هاشمی نیا، منیژه جمشیدی، یحیی استادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استخراج پروتئین سبوس برنج واریته هاشمی و بررسی ویژگی‌های عملکردی
شهرام نقی زاده رئیسی، علی محمدی رمی، سید احمد شهیدی، آزاده قربانی حسن سرایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue