محمودی, وجیهه, کرامت, جواد, حجت الاسلامی, محمد, مولوی, هومان. (1396). بررسی ترکیب اسید های چرب و کیفیت روغن استخراج شده از پساب پخت مقدماتی تون ماهیان در کارخانجات کنسرو سازی، اسکیپ جک(Katsuwonus pelamis) و یلوفین (Thunnus albacares). , 14(70), 293-304.
وجیهه محمودی; جواد کرامت; محمد حجت الاسلامی; هومان مولوی. "بررسی ترکیب اسید های چرب و کیفیت روغن استخراج شده از پساب پخت مقدماتی تون ماهیان در کارخانجات کنسرو سازی، اسکیپ جک(Katsuwonus pelamis) و یلوفین (Thunnus albacares)". , 14, 70, 1396, 293-304.
محمودی, وجیهه, کرامت, جواد, حجت الاسلامی, محمد, مولوی, هومان. (1396). 'بررسی ترکیب اسید های چرب و کیفیت روغن استخراج شده از پساب پخت مقدماتی تون ماهیان در کارخانجات کنسرو سازی، اسکیپ جک(Katsuwonus pelamis) و یلوفین (Thunnus albacares)', , 14(70), pp. 293-304.
محمودی, وجیهه, کرامت, جواد, حجت الاسلامی, محمد, مولوی, هومان. بررسی ترکیب اسید های چرب و کیفیت روغن استخراج شده از پساب پخت مقدماتی تون ماهیان در کارخانجات کنسرو سازی، اسکیپ جک(Katsuwonus pelamis) و یلوفین (Thunnus albacares). , 1396; 14(70): 293-304.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.