جستجو در مقالات منتشر شده
۳ نتیجه برای Hosseini Fatemi
دوره ۳، شماره ۲ - ( ۴-۱۳۹۱ )
چکیده
با شروع جنگ جهانی دوم، آموزش زبان خارجی وارد مرحلۀ جدیدی از تاریخ پرتلاطم خود شد. هدف بیشتر مدارس و مؤسسات آموزش زبان در این دوره و ساﻝهای بعد از آن، توانایی برقراری از طریق زبان دوم بود و در قلب این مهارت، تلفظ صحیح حروف و کلمات گنجانده شدﻩ بود. از آن زمان به بعد نظریات مختلفی از محققان و صاﺣﺐنظران دربارﺓ ماهیت آموزش تلفظ زبان دوم اراﺋﻪ شد که هر کدام به گسترۀ قلمروی این حوزﻩ کمک کردند. برای پرداختن به این موضوع که سهم مدارس ایران از این کشمکش ایدﻩها و عقاید چه بوده و اینکه تا چه اندازﻩای آموزش تلفظ زبان دوم در ایران ﺗﺤﺖ تأثیر این ﭘﺴﺘﻲوبلندﻱها قرار گرفته، نیاز به تحقیقات جامع و گستردﻩتر است. در این نوشتار تلاش شده است که جایگاه و روش آموزش تلفظ در کتاﺏهای انگلیسی دورﺓ دبیرستان بازبینی شود تا بتوان به این موضوع که کیفیت آموزش و اراﺋﺔ اطلاعات مربوط به مهارت تلفظ در این کتاﺏها به چه نحوی است پی برد.
دوره ۱۳، شماره ۴ - ( مهر و آبان ۱۴۰۱ )
چکیده
هدف این مقاله بررسی مشکلات پیرامون ارائۀ تعریفی فراگیر برای مفهوم انگیزه و ریشهیابی آنها برپایۀ یک بررسی توصیفی ـ تحلیلی، تاریخی، ریشهشناسانه، و هستیشناسانه بود. بدین منظور توانایی و میل به تفکیک انگیزه با انگیختار که نزدیکترین مفهوم به انگیزه است در میان انگلیسیزبانان و زبانآموزان ایرانی نیز بررسی شد. براساس یافتهها هر دو گروه که متشکل از تعداد مساوی مرد و زن بودند، هنگامی که با یکی از دو مفهوم انگیزه و انگیختار مواجه میشوند آنها را تفکیک نمیکنند، و تفکیک آنها تنها زمانی صورت میگیرد که هر دو مفهوم همزمان وجود داشته باشند. در ادامه طبق بررسی تاریخی مفهوم و ریشهیابی ساختار کلمه، تعریف انگیزه با تمامی رویدادهایی که در ذهن عامل و خارج از آن اتفاق میافتد تا بهسمت هدف حرکت کند، معادل شد. گستردگی این تعریف علت بینتیجه ماندن تلاشها برای ارائۀ نظریهای فراگیر بوده است. همچنین علت فاصله گرفتن مفهوم در طول زمان از این تعریف را میشود در دلایل هستیشناسانه و همچنین فرایند تبدیل یک کلمه به مفهوم و در ادامه به ساختار بهوضوح مشاهده کرد. بهعبارت دیگر میل به پیروی از هستیشناسی فلسفۀ تحلیلی در میان روانشناسان از یک سو و نیاز به مقیاسپذیر بودن مفهوم از سوی دیگر، انگیزه را بهسمت محدودیت معنایی سوق دادهاند. واقف بودن به چنین نکاتی میتواند محققان را در جلوگیری از نتیجهگیریهای نادرست یاری رساند، زیرا اگر توانایی این تفکیک وجود نداشته باشد، یافتههای تحقیقات گوناگون در باب انگیزه بهراحتی زیر سؤال خواهد رفت.
دوره ۱۵، شماره ۱ - ( فروردین و اردیبهشت (Articles in English & French) ۱۴۰۳ )
چکیده
The present study attempted to look deeply into how Iranian English teachers defined morality and if there was any significant difference with respect to gender and years of teaching experience. The study followed a mixed-methods design including a semi-structured interview and a multiple choice single-item questionnaire. The results revealed that while the main concern for the participants in different decades of teaching was choosing right over wrong, the prevailing theme for male and female teachers differed in that the male teachers moved towards less personalized and more agentic conceptions, whereas female teachers were more concerned with the context and society as their experience increased. The analysis of the quantitative data also illustrated there was a significant difference between female and male teachers in the ۲nd and ۳rd decades of teaching. Moreover, the differences between participants based on their level of experience were statistically significant