جستجو در مقالات منتشر شده
۲ نتیجه برای نوتاش
دوره ۱۸، شماره ۴ - ( ۱۰-۱۳۹۳ )
چکیده
طراحی شبکه زنجیره تأمین از اساسیترین مسائل مطرح در سازمانهاست، بهخصوص سازمانهایی که در سطح بینالمللی فعالیت میکنند. بهینهسازی این شبکه منجر به مدیریت کارا و مؤثر عملیات کل زنجیره تأمین میشود. طراحی شبکه تعداد، موقعیت، ظرفیت، نوع تسهیلات شبکه، مسیرهای توزیع، حمل مواد و محصولات از تأمینکننده تا مشتری و برعکس را مشخص میکند. این پژوهش روش حل جدیدی براساس الگوریتمهای فرا ابتکاری MOGA و NSGAII برای یافتن مجموعهای از جوابهای پارتو بهینه ارائه میدهد. مسئله طراحی دو هدفه شبکه لجستیک یکپارچه، مجموعهای از جوابهای جایگزین را جهت توانمند ساختن تصمیمگیرندگان پیشنهاد میکند. نظر به اینکه در این تحقیق، سطح سرویس از اهمیت بالایی برخوردار میباشد، از این رو مدلسازی براساس برآورده شدن تمام تقاضای مشتریان انجام شده است.
اهداف مورد نظر برای بهینهسازی شبکه شامل کمینهسازی هزینه کل و بیشینهسازی استفاده متوازن از ظرفیت تسهیلات شبکه است که منجر به کاهش زمان در سرویسدهی به مشتریان (افزایش سطح سرویس) میشود. به این ترتیب نه مسئله آزمایشی از کوچک تا بزرگ طراحی شد و برای مقایسه کیفیت جوابهای پارتو به دست آمده از الگوریتمها، هفت معیار مطرح در فضای چند هدفه مورد استفاده قرار گرفت. نتایج نشان میدهد که جوابهای تولیدی بهوسیله الگوریتم NSGAII از کیفیت بالاتری برخوردارند.
دوره ۱۸، شماره ۵ - ( ۹-۱۳۹۷ )
چکیده
در تحقیق عددی حاضر با استفاده از نرمافزار تفاضل محدود FLAC در حالت تحلیل دوبعدی، به بررسی میزان تاثیر ژئوفوم در بهبود رفتار دیوارهای حائل وزنی در شرایط استاتیکی پرداخته شدهاست. از اینرو به منظور تعیین میزان کارایی ژئوفوم در جابهجاییها و همچنین نیروهای وارد بر دیوارهای حائل، پارامترهایی از قبیل ارتفاع دیوارهای حائل وزنی، چگالی و ضخامت ژئوفوم، تاثیر شکل قرارگیری ژئوفوم در پشت دیوار حائل، تاثیر استفاده از سیستم دو پانل ژئوفوم در این عملکرد مورد بررسی قرار گرفتهاست. دیوارهای حائل در ارتفاعهای ۳، ۶ و ۹ متری و ژئوفومها در چگالیهای ۱۵، ۲۰ و ۲۵ کیلوگرم بر متر مکعب که به ترتیب مربوط به EPS۱۵، EPS۲۰ و EPS۲۵ میباشند، در ضخامتهای نسبی ۰۵/۰ ، ۲/۰ و ۴/۰ مورد بررسی قرار گرفتهاند. مطابق با نتایج، استفاده از EPS۱۵، که دارای کمترین چگالی نسبت به بقیه ژئوفومها میباشد، نقش قابل توجهی در کاهش نیروها خواهد داشت. بنابراین در این تحقیق در بررسی اثر دو پانل ژئوفوم، از EPS۱۵ در چهار فاصله قرارگیری ۵۰ ، ۱۰۰، ۱۵۰ و ۲۰۰ سانتیمتری استفاده شدهاست. بررسیها نشان دادهاند، عملکرد ژئوفوم در دیوارهای حائل تسلیمپذیر متفاوت با دیوارهای حائل تسلیمناپذیر میباشد. مطالعههای انجام گرفته توسط پژوهشگران نشان دادهاند، میزان تاثیر ژئوفوم در کاهش نیروهای وارد بر دیوارهای حائل تسلیمپذیر کمتر از دیوارهای حائل تسلیمناپذیر میباشد. در این تحقیق اثر استفاده از ژئوفوم در هر دو نوع دیوار حائل تسلیمپذیر و تسلیمناپذیر مورد بررسی قرار گرفتهاست.