جستجو در مقالات منتشر شده
۴ نتیجه برای منصوری مؤید
دوره ۸، شماره ۱ - ( ۳-۱۳۹۷ )
چکیده
در سالهای اخیر، بسیاری از شرکتها به این باور رسیدهاند که یکی از با ارزشترین داراییهای آنها، برندهای محصولات و خدمات آنها میباشد. شناخت هر چه بیشتر و دقیقتر مفاهیمی چون رضایت از برند و سازههای شکلدهنده آن، دانش دستاندرکاران در این حوزه را عمیقتر خواهد کرد و طراحی و برنامهریزی بهتری در حوزه فعالیتهای فروش و برندسازی در اختیار قرار خواهد داد. بنابراین هدف اصلی مطالعه حاضر بررسی اثر رضایت از برند بر قصد خرید مجدد مصرفکننده است. همچنین هدف دیگر تحقیق بررسی نقش تعدیلگرانه سبک زندگی و ارزش لذتجویانه در این رابطه است. تحقیق حاضر یک پژوهش کاربردی و توصیفی- پیمایشی است. جامعه آماری این تحقیق را مشتریان لوازم خانگی ایرانی و خارجی در شهر تهران تشکیل میدهند. ابزار جمعآوری دادهها پرسشنامه است که در اختیار ۴۱۳ نفر از مشتریان به صورت در دسترس به عنوان نمونه قرار داده شده است. برای تجزیه و تحلیل دادهها از روش تحلیل عاملی تأییدی و حداقل مربعات جزئی استفاده شده است. یافتههای تحقیق نشان داد که رضایت از برند و ابعاد آن شامل خوشنودی، خوشحالی و قانع بودن از برند تأثیر معناداری بر قصد خرید مجدد مشتریان لوازم خانگی دارد. همچنین متغیرهای سبک زندگی و ارزش لذتجویانه رابطه میان رضایت از برند و قصد خرید مجدد را بهطور مثبت و معناداری تحت تأثیر قرار میدهد
دوره ۸، شماره ۳ - ( ۱۲-۱۳۹۷ )
چکیده
با توجه به اهمیت سبکهای تصمیمگیری خرید، در این مقاله سعی شده است تا براساس مدل اسپرولز و کندال سبکهای تصمیمگیری خرید در بین گروههای سنی مختلف مصرفکنندگان ایرانی که از فروشگاههای مواد غذایی بزرگ در سطح شهر تهران خرید میکنند، شناسایی و اولویتبندی شوند. برای دسترسی بهتر به جامعه آماری، بخش مرکز شهر تهران با استفاده از نمونهگیری تصادفی طبقهای به عنوان جامعه آماری پژوهش حاضر انتخاب شد. سپس براساس فرمول کوکران ۲۱۰۰ نفر به عنوان نمونه آماری تحقیق با استفاده از نمونهگیری در دسترس در نظر گرفته شدند. ابزار گردآوری دادهها در این پژوهش، پرسشنامه حضوری است. نتیجه تجزیه و تحلیل دادهها با استفاده از آزمون تحلیل واریانس، جهت شناسایی سبکهای تصمیمگیری خرید در بین گروههای سنی مختلف مصرفکنندگان ایرانی بیانگر آن بود که شش سبک از هشت سبک در بین گروههای سنی مختلف مصرفکنندگان ایرانی تفاوت معناداری وجود دارد و در دو سبک تفاوت معناداری وجود ندارد. همچنین نتایج تجزیه و تحلیل دادهها با استفاده از تحلیل تکنیک تاپسیس، جهت اولویتبندی
سبک
های تصمیمگیری خرید در بین گروههای سنی مختلف مصرفکنندگان ایرانی بیانگر این موضوع است که سبک ایدهآلخواهی و آگاهی به کیفیت کالا اولویت اول گروههای سنی نوجوانان، جوانان، میانسالان و بزرگسالان و سبک آگاهی به قیمت و ارزش مورد تبادل اولویت اول گروه سنی سالمندان میباشند.
دوره ۲۳، شماره ۳ - ( ۷-۱۳۹۸ )
چکیده
هدف از این پژوهش بررسی تأثیر هویت جنسیتی بر وفاداری با تأکید بر هویت شخصی، الگوی مصرف و سبکهای تصمیمگیری خرید است. پژوهش حاضر ازنظر هدف کـاربردی و ازنظر نحوه گردآوری دادهها توصیفی- پیمایشـی اسـت. دادههای این پژوهش در یک نمونه ۴۹۲ نفری از مصرفکنندگان لوازمخانگی در شهر تهران و در قالب نمونهگیری خوشهای ساده انجام گردیده است. ابزار پژوهش در این پژوهش پرسشنامه بوده است. دادهها با استفاده از مدلسازی معادلات ساختاری و در قالب نرمافزار Lisrel مورد تجزیهوتحلیل قرارگرفته است. یافتههای پژوهش نشان داد که هویت جنسیتی بر وفاداری به برند، هویت شخصی، سبکهای تصمیمگیری خرید و الگوی مصرف تأثیر دارد همینطور هویت شخصی، سبکهای تصمیمگیری خرید و الگوی مصرف نیز بر وفاداری تأثیر دارد و درنهایت هویت شخصی و الگوی مصرف بر سبکهای تصمیمگیری خرید تأثیر دارد.
دوره ۲۴، شماره ۲ - ( ۴-۱۳۹۹ )
چکیده
بازاریابی خدمات و محصولات دانش فنی در شرکتهای دانشبنیان بهصورت یک چالش برای این شرکتها ظهور کرده است. کارگزاران دانش، نقش کلیدی را در ارائه خدمات تخصصی موردنیاز شرکتهای دانشبنیان و در راستای بازاریابی محصولات و خدمات دانش فنی آنها ایفا میکنند. هدف پژوهش حاضر، تبیین نقش کارگزاران دانش در توسعه مدل بازاریابی دانش فنی شرکتهای دانشبنیان است. برای دستیابی به مدل پژوهش از روش ترکیب موضوعی مرور نظاممند ادبیات استفاده شده است. برای گردآوری دادهها، از اسناد، مقالات، متون و گزارشات در چارچوب تعیین شده و به روش نمونهگیری هدفمند استفاده شده است. دادههای حاصل از مرور ادبیات طی سه مرحله (باز، محوری و انتخابی) کدگذاری شده و از میان دادهها ۷ مفهوم و ۲ مقوله به دست آمده است. ازجمله یافتههای این پژوهش، کارکرد سه مرحلهای کارگزار دانش (دسترسی، بهکارگیری و تحویل دانش) و ایفای نقش آن بین جوامع چهارگانه تقاضاکنندگان، ارائهدهندگان، نوآوران و چارچوبگذاران دانش در راستای بازاریابی دانش فنی شرکتهای دانشبنیان است؛ سپس با توجه به تحلیلها و بررسی مبانی نظری طی فرآیند تبدیل دادهها به نظریه، مدل توسعه یافته و درنهایت مدل بازاریابی دانش فنی شرکتهای دانشبنیان با تأکید بر نقش کارگزاران دانش ارائه گردید.