جستجو در مقالات منتشر شده


۱۴ نتیجه برای ارباب

-

دوره ۷، شماره ۳ - ( - ۱۳۷۸ )
چکیده

-

دوره ۱۰، شماره ۲ - ( ۴-۱۳۸۹ )
چکیده

چکیده - در این مقاله رفتار لرزهای نمونه سازه مهاربندی شده کمانشناپذیر شش طبقه در سطوح مختلف خطر با استفاده از تحلیل دینامیکی غیرخطی مطالعه میشود. نخست این مهاربندها به اختصار معرفی و مزایا و معایب آنها مرور می گردد . سپس به مسائلی نظیر نیاز لرزهای قابهای مهاربندی شده کمانش ناپذیر در سطوح مختلف خطر و نحوه توزیع آن در سازه، ارزیابی مقدماتی عملکرد لرزهای قابهای مهاربندی شده کمانش ناپذیر، اثر زمین لرزه حوزه نزدیک بر رفتار لرزهای قاب مهاربندی شده کمانش ناپذیر میپردازیم. نتایج این مطالعه نشان میدهد که قابهای مهاربندی شده کمانش ناپذیر عموماً عملکرد لرزهای بسیار مطلوبی دارند؛ هرچند نگرانیهایی در باره عملکرد آنها در زمینلرزههای کوچک و متوسط وجود دارد.

دوره ۱۱، شماره ۱ - ( بهار ۱۴۰۰ )
چکیده

هدف: بهزعم صاحبنظران، یکی از راهکارهای تحقق اهداف توسعه پایدار در طرحها، بهبود قابلیت‌های سازمانی مرتبط با ابعاد سهگانه توسعه پایدار در سازمان‌های طرح‌محور است. ازاینرو هدف پژوهش حاضر شناسایی قابلیتهای سازمانی توسعه پایدار در سازمانهای طرحمحور نفت و گاز در ایران است.
روش: بهمنظور بررسی عمیق قابلیتهای توسعه پایدار در بستر سازمانهای نفت و گاز ایران، استراتژی مطالعه موردی در هشت سازمان نفت و گاز ایران استفاده شد. برای گردآوری اطلاعات سازمانها، ۲۳ فرد مطلع انتخاب و موردمصاحبه واقع شدند، بهاینترتیب که باتوجهبه فهرست قابلیتهای استخراجشده از ادبیات و تهیه ماتریس تعریف قابلیتها، از مصاحبهشوندگان خواسته شد تا قابلیتهایی که در سازمانهای طرحمحور نفت و گاز ایران درزمینه توسعه پایدار موجود است، تشریح کنند. دادههای حاصل از مصاحبه با روش تحلیل محتوی کیفی قیاسی، حول مفاهیم شکل گرفته از ادبیات، کدگذاری شدند.
یافتهها: در پژوهش حاضر قابلیتهای توسعه پایدار در سازمانهای طرحمحور حوزه نفت و گاز در هشت دسته عامل اصلی مشتمل بر فرایندی، ساختاری، فناورانه، فرهنگی، دانشی، انسانی، سیاسی و مالی شناسایی شدند و وضعیت نسبی این قابلیتها در سازمانهای نفت و گاز ایرانی بررسی شد. دانشافزایی پژوهش حاضر از این بعد موردتوجه است که قابلیتها با توجه بستر خاص سازمانهای نفت و گاز ایرانی شناسایی شدند، ازسویدیگر قابلیتهای سازمانی در هر سه حوزه زیستمحیطی، اجتماعی و اقتصادی بهصورت همزمان بررسی قرار شدهاند.

دوره ۱۱، شماره ۴ - ( ۹-۱۳۹۰ )
چکیده

در زلزله های گذشته ساختمان های بنایی کلاف دار، برعکس ساختمان های بنایی غیرمسلح بدون کلاف، عملکرد مناسبی داشتتند؛ حتی وقتی خرابی در این ساختمان ها ایجاد شده، ریزش سقف و خسارت های جانی کمتری پیش آمده است . استفاده از کلاف سبب افزایش پایداری، یکپارچگی، مقاومت و شکلپذیری دیوارهای آجری در برابر زلزله میشود. با توجه به آیین نامه ۲۸۰۰ که استفاده از کلاف های افقی و قائم را الزامی دانسته، نیاز به مطالعه ی بیشتر درباره این ساختمان ها احساس میشود. در این مقاله، پس از تأیید مدل سازی، دیوارهای آجری کلاف دار با ابعاد، شرایط تکیهگاهی و مشخصات مختلف مصالح بررسی شده است . از نتایج چنین برمیآید که در آنها دو مود شکست قطری و چرخشی معمول است. برای این دو مود شکست، الگوهای مختلف تقویت بررسی گردیده است.

دوره ۱۲، شماره ۱ - ( ۲-۱۳۹۱ )
چکیده

هدف از این مقاله کالیبراسیون یک ربات پنج درجه آزادیMitsubishi با استفاده از روش حلقه بسته می باشد. در این روش اطلاعات زوایای ربات برای کالیبراسیون استفاده خواهد شد. در روش حلقه بسته بایستی بتوان با محدود نمودن کارگیر ربات در نقطه مشخصی مفاصل آنرا به حرکت در آورد، اما با توجه به اینکه ربات درجات آزادی محدودی دارد نمی توان کارگیر آنرا مستقیماً به زمین وصل کرد تا حلقه بسته ای تشکیل شود و زوایای آن آزادانه بحرکت درآیند. به همین علت از میله ای که دارای دو مفصل کروی در دو انتهای آن است استفاده می شود. مشکل اصلی در این روش حذف زوایایی است که نمی توان آنها را مستقیما" اندازه گرفت. در واقع در کالیبراسیون حلقه بسته بایستی زوایایی را که نمی توان بطور مستقیم اندازه گرفت را بر حسب زوایایی که می توان اندازه گرفت محاسبه کرد و یا آنها را حذف نمود. در این مقاله از یک روشی ابداعی استفاده می شود که به راحتی بتوان زوایایی را که نمی توان اندازه گرفت را حذف کرد.

دوره ۱۴، شماره ۴ - ( ۴-۱۳۹۳ )
چکیده

در این مقاله کنترل امپدانس یک عملگر نیوماتیک با شیرهای سولنوئیدی قطع/وصل انجام شده است. در ابتدا با توجه به معادلات سیستم، روشی برای دستیابی به رفتار شبیه جرم-فنر-دمپر خطی در عملگر نیوماتیک با ضرایب قابل انتخاب ارائه شده است. طبق این روش ابتدا نیروی لازم برای اعمال شدن به مجموعه متحرک صلب عملگر بمنظور القای رفتار ذکر شده به آن، تعیین میشود. سپس با توجه به اینکه نیروی مورد نیاز و سفتی عملگر هردو تابعی از فشار محفظه ها هستند، دو رابطه برای فشار مطلوب محفظه ها استخراج شده است که باید توسط حلقه کنترل فشار تعقیب گردند. برای این منظور از روش کنترل مد لغزشی استفاده شده، سپس باتوجه به قطع/وصل بودن شیرها، الگوریتمی برای تبدیل ورودی کنترلی به نسبت وظیفه شیرها ارائه میگردد. آزمایشهای تجربی نشان میدهند که دستیابی به محدوده وسیعی از مقادیر برای پارامترهای امپدانسی بدلیل ایجاد ناپایداری ممکن نیست، همچنین تعقیب مسیر در فضای آزاد در سیستم تحت کنترل امپدانس بخوبی انجام میشود درحالیکه در فرآیند برخورد با مانع صلب، نیروی تعاملی نسبت به سیستم تحت کنترل موقعیت کمتر میگردد. نهایتا با ارائه صورت جدیدی از فرمولبندی برای معادلات، عوامل موثر بر کیفیت و محدوده امپدانس قابل ارائه توسط عملگر نیوماتیک بررسی شده است.

دوره ۱۵، شماره ۲ - ( بهار ۱۴۰۳ )
چکیده

ژن APC در ctDNA  به عنوان یک نشانگر زیستی بالقوه برای تشخیص سرطان پیشنهاد شده است. یک نانوحسگر زیستی مبتنی بر نانولوله کربنی چند دیواره )MWCNT( و پروب DNA دارای ماده فلوئوروفورFAM (۶-carboxyfluorescein) برای تشخیص ژن APC در ctDNA  ، که برای شناسایی بیماران مبتلا به سرطان کولورکتال CRC) )ساخته شده است.
این روش مبتنی بر جذب  و تثبیت DNA تک رشته ای ssDNA نشاندار شده با FAM بر روی  MWCNT  است که منجر به خاموش شدن نشر فلورسانسی FAM می شود. با افزودن DNA مکمل آن )cDNA(، که منجر به آزادسازی پروب DNA تک رشته ای ssDNA از سطح MWCNT شد و یکDNA دو رشته ای )dsDNA( تشکیل شد که منجر به بازگشت نشرفلورسانسی FAMگردید. در حالی که در مورد DNA غیرمکمل، dsDNA  مربوطه تشکیل نشد و بنابراین بازگشت نشرفلورسانسیFAM را نداشتیم. نتایج این مطالعه نشان داد که نانوحسگر زیستی مبتنی بر نانولوله‌های کربنی، علاوه بر روش‌های موجود، می‌تواند به عنوان یک روش با حساسیت بالا برای تشخیص زودهنگام CRC مورد استفاده قرار گیرد.
 


دوره ۱۵، شماره ۳ - ( ۷-۱۳۹۱ )
چکیده

هدف: در اثر پیشرفت‏های اخیر در فناوری نانو، می‏توان نانوموادی با عدد اتمی بالا نظیر نانوذرات طلا، را در سلول‏های سرطانی متمرکز کرد و از خصوصیت افزایش دز جذبی آن‏ها به عنوان حساس کننده پرتویی بهره گرفت. هدف از این مطالعه بررسی ضریب افزایش دز جذبی در حضور نانوذرات طلای پگ دار شده در پرتودهی سلول‏های سرطانی رده MCF-۷ با استفاده از پرتوی ایکس ارتوولتاژ بوده است. مواد و روش‏ها: نانوذرات طلا با قطر میانگین ۴۷ نانومتر سنتز و به مولکول پلی اتیلن گلیکول متصل شد. ۵۰ میکروگرم به ازای هر میلی‏لیتر از نانوذرات طلای پگ دار شده در دوره‏های زمانی مختلف ۱، ۲، ۶، ۱۲و ۲۴ ساعت با سلول‏های MCF-۷ انکوبه و میزان سمیّت زایی آن‏ها مقایسه شد. سپس نانوذرات طلای پگ‏دار شده با غلظت ۵۰ میکروگرم به ازای هر میلی‏لیتر به مدت زمان‏های ۱۲ و ۲۴ ساعت با این سلول‏ها انکوبه شد و میزان حساس کنندگی پرتویی آن‏ها طی اعمال ۲ گری با باریکه های پرتوی ایکس ۱۲۰، ۱۸۰ و ۲۰۰ کیلو ولت پیک و با استفاده از روش MTT ارزیابی شد. نتایج: مطالعات سمیّت زایی نشان داد که نانوذرات طلا اثر سمیّتی معنی‏داری بر زیست پذیری سلولی ندارد؛ اما اختلاف معنی‏داری در میزان بقای سلول‏ها در گروه‏های تابش دهی شده در حضور و عدم حضور نانوذرات طلا مشاهده شد به‏طوری که میانگین ضریب افزایش دز جذبی برابر ۰۶/۰±۲۲/۱ به‏دست آمد. همچنین نتایج نشان داد تفاوت معنی‏داری بین استفاده از باریکه های پرتوی ایکس ۱۲۰، ۱۸۰و ۲۰۰ کیلو ولت پیک در ایجاد حساس کنندگی پرتویی وجود ندارد اما افزایش مدت زمان انکوباسیون می تواند ضریب افزایش دز را بهبود بخشد. نتیجه‏گیری: با به‏کارگیری نانوذرات طلا، می توان با کاهش دز تجویزی، اثر کشندگی مشابهی را در سلول‏های سرطانی به‏دست آورد.

دوره ۱۷، شماره ۴ - ( ۴-۱۳۹۶ )
چکیده

در این پژوهش ارتعاشات غیرخطی و پایداری یک میکروشفت دوار متقارن و نامتقارن به‌کمک تئوری تنش کوپل اصلاح شده در نزدیکی رزونانس اصلی سیستم مطالعه شده است. با کمک اصل هامیلتون معادلات حرکت غیرخطی استخراج شده و به‌کمک روش مقیاس‌های چندگانه معادلات حرکت حل شده‌اند و عبارت‌های تحلیلی برای فرکانس‌های طبیعی پیش‌گشت و پس‌گشت ارائه شده است که تأثیر تئوری تنش کوپل اصلاح شده و اثرات میکرو اینرسی در آن مشهود است. پاسخ فرکانسی سیستم برای مودهای مختلف، نمودار دامنه برحسب ضریب میرایی خارجی، نمودار دامنه برحسب نابالانسی برای میکروشفت‌های دوار متقارن و نامتقارن مقایسه و بررسی شده است. مشاهده شد که برای میکروشفت‌های دوار چه متقارن چه نامتقارن در نظر گرفتن تئوری تنش کوپل اصلاح شده و اثرات میکرو اینرسی توأمان دامنه‌ی سیستم را کاهش می‌دهد و محل نقاط انشعاب سیستم را نیز تغییر خواهد داد. میکروشفت متقارن در حضور تئوری کلاسیک و بدون اثرات میکرواینرسی در کم‌ترین مقدار ضریب میرایی و میکروشفت نامتقارن برای این حالت در بیش‌ترین مقدار ضریب میرایی به حالت کاملا پایدار می‌رسند. میکروشفت متقارن در حضور تئوری تنش کوپل اصلاح شده و با اثرات میکرو اینرسی در کم-ترین مقدار نابالانسی به حالت کاملا پایدار می‌رسد درحالی‌که میکروشفت نامتقارن در حضور تئوری کلاسیک و بدون اثرات میکرواینرسی در بیش‌ترین مقدار نابالانسی به حالت کاملا پایدار خواهد رسید. بنابراین در نظر گرفتن اثرات مربوط به مقیاس کوچک ناشی از گرادیان‌های کرنش و گرادیان‌های سرعت که در تئوری تنش کوپل اصلاح شده منظور شده‌اند، در تحلیل ارتعاشات غیرخطی میکروشفت‌های دوار اهمیت دارد.
آریو امامی فر، زهرا زنگنه، منصوره لطیفیان، زینب ارباب،
دوره ۱۷، شماره ۱۰۳ - ( شهریور ۱۳۹۹ )
چکیده

عناب میوه‌ای فراسودمند، سرشار از فیبر، انواع ویتامین ها و عناصر مغذی و با طعمی بسیار مطبوع و شیرین می باشد. در این تحقیق تأثیر جایگزین کردن آرد گندم با پودر عناب در مقادیر متفاوت وزنی (صفر(شاهد)، ۵، ۱۵و ۲۵ درصد)، بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک‌های تولیدی، در قالب طرح آماری کاملا تصادفی بررسی گردید. با افزایش جایگزینی آرد گندم با پودر عناب، ویسکوزیته خمیر از ۵/۷۴۴۴ (نمونه شاهد) تا ۵/۹۸۷۹ سانتی پویز (۲۵ درصد پودر عناب) افزایش معنی‌داری یافت (۰۵/۰p<). با جایگزینی آرد گندم با پودر عناب، ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی (درصد رطوبت، حجم، درصد تخلخل، سفتی، درصد فیبر و خاکستر و رنگ) و حسی کیک های تولیدی، تغییر معنی داری داشتند (۰۵/۰p<). با افزایش نسبت جایگزینی آرد گندم با پودر عناب، مقدار حجم و میزان تخلخل نمونه‌های کیک کاهش و مقدار سفتی، درصد فیبر، درصد خاکستر، شاخص قهوه‌ای شدن و میزان تیرگی آن‌ها افزایش یافت (۰۵/۰p<). کیک‌های حاصل از جایگزینی آرد گندم با پودر عناب تا سطح ۵ و سپس ۱۵ درصد، بیش‌ترین امتیاز حسی پذیرش کلی را در مقایسه با کیک‌های شاهد دریافت کردند (۰۵/۰p<). کمترین تغییر در ویژگی‌های فیزیکو‌شیمیایی انواع کیک‌های حاوی پودر عناب در مقایسه با نمونه‌های شاهد، با جایگزینی ۵ درصد آرد گندم با پودر عناب حاصل شد و همچنین این کیک‌ها امتیاز های حسی بالاتری در مقایسه با سایر نمونه‌های حاوی پودر عناب کسب کردند(۰۵/۰p<).
 

دوره ۱۸، شماره ۱ - ( ۱-۱۳۹۷ )
چکیده

امروزه شناخت زود هنگام بیماری‌های صعب‌العلاج از قبیل سرطان، نقش اساسی را در جلوگیری از پیشرفت بیماری ایفا می کند. عامل اصلی مرگ و میر ناشی از سرطان، بازگشت دوباره‌ی این بیماری به سبب رها شدن سلول‌های سرگردان توموری در خون بیمار است. از میان روش‌های مختلفی که جهت پایش خون در سال‌های اخیر ابداع شده‌اند، روش‌های مبتنی بر بکارگیری جریان در مقیاس میکرو مورد توجه ویژه‌ای قرار گرفته است. رشد و توسعه‌ی این روش‌‌ها‌ منجر به ظهور آزمایشگاه‌ها در ابعاد میکرو بر روی تراشه گردیده است که قیمت پایین و سادگی، مزیت اصلی آن است. از آنجایی که اندازه‌ی ذرات زیستی در جریان خون متفاوت است، مسیر حرکت این ذرات در میکروکانال به سبب نیروهای متفاوت وارد بر آن‌ها نیز متفاوت خواهد شد و در نتیجه می‌توان با تحلیل مسیر آن‌ها، به طراحی ریزتراشه‌های زیستی پرداخت. در تحقیق حاضر، یک جریان دو فاز حاوی ذراتی کروی با ابعاد سلول‌های خونی مدنظر قرار گرفته و نیروهای موثر بر ذرات این جریان اعم از نیروهای لیفت و درگ با استفاده از نرم‌افزار کامسول مطالعه شده‌اند. برای این منظور کانالی واگرا در ابعاد میکرو، طراحی شده و اثر نسبت عرض خروجی به عرض ورودی کانال به عنوان پارامتر هندسی موثر در جداسازی ذرات زیستی، بررسی شده است. مطالعه تاثیر ابعاد ذرات و پارامترهای هندسی کانال بر جداسازی ذرات زیستی، اهداف اصلی تحقیق حاضر است. نتایج نشان می‌دهد که با افزایش نسبت عرض خروجی به ورودی، تجمیع ذرات بزرگتر در خروجی کانال بیشتر خواهد شد.

دوره ۱۸، شماره ۳ - ( ۳-۱۳۹۷ )
چکیده

با ظهور آلیاژهای حافظه‌دار و به دلیل دارا بودن ویژگی‌های بسیار ارزنده مکانیکی و بیولوژیکی، این آلیاژها به طور گسترده در صنایع مختلف مورد استفاده قرار گرفتند. در بین تمام آلیاژهای حافظه‌دار، آلیاژ نیکل-تیتانیوم به دلیل خواص حرارتی و مکانیکی بسیار خوب و همچنین سازگاری بسیار مناسب با بدن انسان بیشترین کاربرد را در صنایع مختلف و به ویژه در بیومکانیک داشته و تحقیقات زیادی بر روی خواص ترمومکانیکی آن صورت گرفته است. در اکثر کاربردها، آلیاژ نیکل-تیتانیوم تحت بارگذاری ترمومکانیکی چرخه‌ای قرار می‌گیرد. مهمترین محدودیت‌های استفاده از این آلیاژ، افت خواص ماده و ناپایداری آن حین بارگذاری‌های چرخه‌ای (فرآیند آموزش) می‌باشند. در پژوهش حاضر، با استفاده از روش اندازه‌گیری همزمان مقاومت الکتریکی، فرآیند آموزش شبه الاستیک آلیاژ نیکل-تیتانیوم و همچنین اثر حافظه‌داری دوسویه به وجود آمده پس از این فرآیند مورد مطالعه قرار گرفته است. در ابتدا نحوه تغییرات کرنش باقیمانده و مقاومت الکتریکی ویژه حین فرآیند آموزش نشان داده شده و در ادامه با اندازه‌گیری مقاومت الکتریکی ویژه پس از فرآیند آموزش (حین بارگذاری‌های حرارتی خاص بدون اعمال تنش) و همچنین کرنش حافظه‌داری دوسویه به دست آمده، تاثیر مارتنزیت باقیمانده و نابجایی‌ها (کرنش پلاستیک) بر روی کرنش باقیمانده مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج به دست آمده نشان می‌دهند که حدود ۳۳ درصد کرنش باقیمانده به وجود آمده حین فرآیند آموزش ناشی از مارتنزیت باقیمانده و حدود ۶۷ درصد آن به خاطر نابجایی‌ها (کرنش پلاستیک) می‌باشد.
عارفه حاجی اربابی، حمید توکلی پور،
دوره ۱۸، شماره ۱۱۲ - ( خرداد ۱۴۰۰ )
چکیده

...در طی این پژوهش اثر پیش تیمارهای پوشش‌دهی و آبزدایی اسمزی روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی (بافت، چروکیدگی، قابلیت جذب مجدد آب، pH، اسیدیته و پارامترهای رنگی) و کیفیت میکروبی برش‌های موز مورد ارزیابی قرار گرفت. پیش تیمار پوشش‌دهی در سه غلظت مختلف (۱، ۳ و ۵ درصد) صمغ دانه ریحان انجام شد و نمونه‌ها بعد از پوشش‌دهی در دمای ۷۰ درجه سلسیوس به مدت ۵ دقیقه تثبیت شدند. به منظور کاهش رطوبت تا یک سطح قابل قبول، آبزدایی اسمزی با غلظت‌های مختلف شربت سکنجبین (۵۵ و ۶۵ درصد) به مدت ۴ ساعت صورت گرفت و سپس به منظور رسیدن به رطوبت تعادلی، برش‌های پیش تیمار شده در دمای ۶۵ درجه سانتیگراد در خشک‌کن جابجایی هوای داغ خشک شدند. کاهش غلظت صمغ دانه ریحان وافزایش غلظت شربت سکنجبین باعث شد که  pHبرش‌های موز خشک شده کاهش ، اسیدیته و چروکیدگی آن‌ها افزایش یابد. نتایج نشان داد که افزایش غلظت صمغ دانه ریحان و شربت سکنجبین به طور معنی‌داری (۰۵/۰>p) به ترتیب منجر به افزایش سختی نمونه‌ها شوند. در این مطالعه بالاترین شاخص شفافیت (L*) مربوط به نمونه‌های تیمار شده با ۵ درصد صمغ دانه ریحان و ۵۵ درصد شربت سکنجبین و کمترین شاخص شفافیت مربوط به نمونه‌های پیش تیمار شده با ۵ درصد صمغ دانه ریحان و  ۶۵ درصد شربت سکنجبین بود. نتایج بررسی بار میکروبی کل نشان داد که کیفیت میکروبی نمونه‌ها در سطح قابل قبولی بود.

دوره ۲۰، شماره ۶ - ( ۱۰-۱۳۹۹ )
چکیده

محصور کردن ستون های بتنی توسط ماده مرکب کامپوزیتی FRP  یکی از روش های متداول برای بهبود مقاومت و شکل پذیری آنها می باشد. به منظور طراحی مناسب ستون های مستطیلی محصورشده با کامپوزیتهایFRP ، شناسایی دقیق رفتار تنش-کرنش نمونه های بتنی منشوری محصورشده با FRP تحت بارگذاری فشاری ضروری است. در این تحقیق از نتایج یک سری آزمایش فشاری بر روی ۱۶۷ نمونه منشوری با مقطع مربع و مستطیل استفاده شده است تا یک مدل آنالیز محور تنش-کرنش واحد برای ستون های بتنی مستطیل شکل محصور شده با الیاف پلیمری FRP ارائه گردد. نمونه های مورد استفاده دارای انواع شعاع گوشه، نسبت ابعادی، تعداد لایه و مقاومت بتن محصور نشده بوده تا اثر تمامی این پارامترها مورد ارزیابی قرارگیرد. مقایسه نمودارهای تنش-کرنش بدست آمده از مدل پیشنهادی با نمونه های نشان دهنده انطباق مناسب نتایج مدل ارائه شده با نتایج آزمایشگاهی است. بررسی نقاط کلیدی منحنی تنش-کرنش نشان می دهد که مدل پیشنهادی مقاومت فشاری نمونه های با نسبت ابعادی بزرگ را کمتر از نتایج آزمایشگاهی تخمین می‌زند ولی برای سایر نمونه ها دقت مدل بسیار خوب است. همچنین در نمونه های با تعداد لایه های FRP زیاد که میزان فشار محصورکنندگی آنها بسیار بالا است مدل پیشنهادی کرنش فشاری متناظر با تنش محوری ماکزیمم را کمتر از نتایج آزمایشگاهی تخمین می‌زند ولی نتایج سایر نمونه ها قابل قبول است.


صفحه ۱ از ۱