ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۸، شماره ۲۸ - ( ۱۳۹۰ )
تأثیر افزودن سبوس جو دو سر بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان سنگک
ص. ۱۰-۱
چکیده
(۶۲۹۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۴۸۴ دریافت)
تخمین پایداری نسبی روغنهای نباتی بر حسب آزمونهای تسریع شده
ص. ۱۷-۱۱
چکیده
(۵۳۸۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۷۲۴ دریافت)
میزان رطوبت تعادلی و گرمای ایزوستریک جذب و دفع خرمای استعمران
ص. ۳۰-۱۹
چکیده
(۶۴۴۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۲۰۸ دریافت)
بررسی خصوصیات کیفی، کالری زایی و عناصر معدنی چهار رقم خرمای عمده استان خوزستان
ص. ۳۷-۳۱
چکیده
(۵۳۷۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۲۳۵ دریافت)
تاثیر روشهای آمادهسازی و آبگیری بر سرعت و زمان خشک شدن انگور بیدانه قرمز
ص. ۴۷-۳۹
چکیده
(۵۲۶۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۸۴۲ دریافت)
نقش تصور تکنولوژی بر رفتار مصرف کننده؛ مورد کاوی در صنایع غذایی
ص. ۵۵-۴۹
چکیده
(۵۲۸۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۴۷۰ دریافت)
بررسی اثر جایگزینی قند مایع خرما با قند اینورت در کیک لایه ای
ص. ۶۴-۵۷
چکیده
(۷۲۲۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۵۷۳ دریافت)
تعیین باقیمانده آنتی بیوتیک در لاشه طیور صنعتی به روش F.P.T در استان مازندران
ص. ۷۲-۶۵
چکیده
(۵۷۶۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۶۲۶۵ دریافت)
تعیین برخی خواص فیزیکی و مکانیکی کدو مسمایی جهت فرآیند سرزنی
ص. ۷۹-۷۳
چکیده
(۴۹۰۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۴۵۰ دریافت)
استخراج ترکیبات فنولیک پوست سیب زمینی راموس با دو روش اولتراسوند و پرکولاسیون و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره آن در روغن سویا
ص. ۹۱-۸۱
چکیده
(۷۷۶۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۲۶۵ دریافت)
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آب لیموی بسته بندی شده در ظروف PET
ص. ۱۰۰-۹۳
چکیده
(۴۸۱۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۶۲۴۶ دریافت)
بررسی تغییرات رطوبت، بافت و خصوصیات حسی پسته تحت تأثیر دمای برشته کردن و زمان نگهداری
ص. ۱۱۰-۱۰۱
چکیده
(۵۴۱۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۸۳۰ دریافت)
بررسی خاصیت آنتیاکسیدانی و ضد میکروبی عصارهی متانولی پوست سبز پسته (Pistachia vera)
ص. ۱۲۰-۱۱۱
چکیده
(۵۵۵۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۶۸۸ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS