ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 8، شماره 28 - ( 1390 )
تأثیر افزودن سبوس جو دو سر بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان سنگک
ص. 10-1
چکیده
(5476 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4873 دریافت)
تخمین پایداری نسبی روغنهای نباتی بر حسب آزمونهای تسریع شده
ص. 17-11
چکیده
(4677 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4151 دریافت)
میزان رطوبت تعادلی و گرمای ایزوستریک جذب و دفع خرمای استعمران
ص. 30-19
چکیده
(5568 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3545 دریافت)
بررسی خصوصیات کیفی، کالری زایی و عناصر معدنی چهار رقم خرمای عمده استان خوزستان
ص. 37-31
چکیده
(4624 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4636 دریافت)
تاثیر روشهای آمادهسازی و آبگیری بر سرعت و زمان خشک شدن انگور بیدانه قرمز
ص. 47-39
چکیده
(4519 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4200 دریافت)
نقش تصور تکنولوژی بر رفتار مصرف کننده؛ مورد کاوی در صنایع غذایی
ص. 55-49
چکیده
(4584 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2878 دریافت)
بررسی اثر جایگزینی قند مایع خرما با قند اینورت در کیک لایه ای
ص. 64-57
چکیده
(6413 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3935 دریافت)
تعیین باقیمانده آنتی بیوتیک در لاشه طیور صنعتی به روش F.P.T در استان مازندران
ص. 72-65
چکیده
(4962 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5577 دریافت)
تعیین برخی خواص فیزیکی و مکانیکی کدو مسمایی جهت فرآیند سرزنی
ص. 79-73
چکیده
(4184 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2886 دریافت)
استخراج ترکیبات فنولیک پوست سیب زمینی راموس با دو روش اولتراسوند و پرکولاسیون و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره آن در روغن سویا
ص. 91-81
چکیده
(6868 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4622 دریافت)
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آب لیموی بسته بندی شده در ظروف PET
ص. 100-93
چکیده
(4047 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5589 دریافت)
بررسی تغییرات رطوبت، بافت و خصوصیات حسی پسته تحت تأثیر دمای برشته کردن و زمان نگهداری
ص. 110-101
چکیده
(4660 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3218 دریافت)
بررسی خاصیت آنتیاکسیدانی و ضد میکروبی عصارهی متانولی پوست سبز پسته (Pistachia vera)
ص. 120-111
چکیده
(4643 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4072 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS