ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۲۱، شماره ۱۴۶ - ( ۱۴۰۳ )
تاثیر شرایط نگهداری بر رنگ و وزن خشککرده زرشک بیدانه ایرانی بستهبندی شده در سه نوع فیلم بستهبندی
ص. ۱۵-۱
10.22034/FSCT.21.146.1
خدیجه خدیجه نوینی بیانلوجه
،
Mohsen Esmaiili
*
،
ایرج برنوسی
چکیده
(۱۶۵۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۰۸ دریافت)
بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره برگ گزنه(L.) Urtica dioica وگل ختمی (L.) Alcea setosa بر فتواکسیداسیون اسیدهای چرب
ص. ۲۷-۱۶
10.22034/FSCT.21.146.16
مهدی حاجی محمدی
*
،
اکبر محمدی
،
فاطمه شیخ محبوبی
چکیده
(۱۷۵۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۵۷ دریافت)
افزایش عمر نگهداری جوانه گندم به کمک صمغهای گوار، کربوکسی متیل سلولز و فارسی به روش درونپوشانی از نوع خشک کن انجمادی
ص. ۴۱-۲۸
10.22034/FSCT.21.146.28
یاسمین خیامباشی
،
محمد گلی
*
،
نفیسه زمیندار
چکیده
(۱۷۱۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۱۰ دریافت)
محاسبه عددی میزان دناتوره شدن آنزیمها، پروتئینهای تغذیهای و بروز واکنشهای قهوهای شدن در شیر بطریشده تحت تاثیر تیمار پلاسمای سرد
ص. ۵۶-۴۲
10.22034/FSCT.21.146.42
آزاده رنجبر ندامانی
*
چکیده
(۱۶۱۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۳۵ دریافت)
تاثیر پیشتیمار فراصوت و سرکه سیب خالص بر روی ویژگیهای عملکردی و ضدباکتریایی برشهای سیر خشک شده تحت هوای داغ
ص. ۶۷-۵۷
10.22034/FSCT.21.146.57
معصومه صنعتی
،
محسن اسمعیلی
*
،
فروغ محترمی
،
آرش قیطران پور
چکیده
(۲۰۶۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۴۸ دریافت)
بررسی تأثیر افزودن ترکیبات زیستفعال دانهی کدو تخم کاغذی استخراج شده به روش حلال با کمک امواج فراصوت بر پایداری اکسایشی گوشت گوسفند چرخ شده
ص. ۸۱-۶۸
10.22034/FSCT.21.146.68
فرشته نوروزی
،
ماندانا بی مکر
*
،
علی گنجلو
،
مجید امین زارع
چکیده
(۱۵۶۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۰۳ دریافت)
ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی و ویژگی های نانوالیاف ژلاتین حاوی اسانس اسطوخودوس
ص. ۹۲-۸۲
10.22034/FSCT.21.146.82
احسان صادقی حمزه خانی
،
محمد علی نجفی
*
،
محمد امین میری
،
سارا نجفی قاقلستانی
چکیده
(۱۶۲۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۳۲ دریافت)
بررسی ویژگیهای عملکردی، مکانیکی و ساختاری فیلم زیست تخریب پذیر ایزوله پروتئین سویا حاوی نانورس (مونت موریلونیت) و اسانس مریم گلی
ص. ۱۰۵-۹۳
10.22034/FSCT.21.146.93
رقیه اشرفی یورقانلو
*
،
مهلا پیروزی فرد
،
هاله همتی
چکیده
(۱۶۴۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۶۶ دریافت)
ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی نانولیپوزومهای حاوی نانوذرات اکسیدروی علیه باسیلوس سرئوس(ATCC 11778) و سودوموناس آئروژینوزا (ATCC 9027)
ص. ۱۱۷-۱۰۶
10.22034/FSCT.21.146.106
پروین سوری
،
آریو امامی فر
*
،
نفیسه دعوتی
چکیده
(۱۵۷۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۹۳ دریافت)
بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی از پوست انگور(Vitis vinifera L.) با کمک پیش تیمار اولتراسونیک
ص. ۱۳۷-۱۱۸
10.22034/FSCT.21.146.118
سیده سعادت عزیزی
،
سید معین نظری
*
،
لیلا مرادی حق گو
چکیده
(۱۴۵۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۹۶ دریافت)
استخراج ترکیبات زیستفعال مغز دانه نارنج به کمک مایکروویو و تعیین ویژگیهای پاداکسندگی آنها
ص. ۱۵۷-۱۳۸
10.22034/FSCT.21.146.138
محمدتقی گلمکانی
*
،
آزیتا حسین زاده فربودی
،
غلامرضا مصباحی
،
سیده نصیره علوی
چکیده
(۱۵۵۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۳۷ دریافت)
مدلسازی اثر فراصوت بر ویسکوزیته، ضریب قوام و شاخص رفتار جریان غلظتهای مختلف صمغ گزانتان
ص. ۱۶۸-۱۵۸
10.22034/FSCT.21.146.158
فخرالدین صالحی
*
،
معین اینانلودوقوز
چکیده
(۱۵۱۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۶۷ دریافت)
بررسی تأثیر عصاره درمنه دشتی (Artemisia sieberi Besser.) رویشگاههای مختلف منطقه قم بر کیفیت و ماندگاری پنیر سفید ایرانی
ص. ۱۷۹-۱۶۹
10.22034/FSCT.21.146.169
حسنعلی نقدی بادی
*
چکیده
(۱۵۹۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۹۶ دریافت)
اثر ژل آلوئه ورا غنی شده با روغن کنجد، عسل و اسانس آویشن شیرازی بر کاهش قهوه ای شدن میوه کنارهندی
ص. ۱۹۴-۱۸۰
10.22034/FSCT.21.146.180
عالیه سادات رفعت حقیقی
،
عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی
*
،
لیلا جعفری
،
فرزین عبدالهی
چکیده
(۱۷۵۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۷۹ دریافت)
کاربرد میکرولیپوزوم حاوی عصاره برگ فرولا بر ماندگاری همبرگر طی دوره نگهداری در یخچال
ص. ۲۱۰-۱۹۵
10.22034/FSCT.21.146.195
محمد سلگی
،
مریم اثنی عشری
*
،
رضا فرهمندفر
چکیده
(۱۵۵۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۳۷۴ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS