ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۲۱، شماره ۱۴۶ - ( ۱۴۰۳ )
تاثیر شرایط نگهداری بر رنگ و وزن خشککرده زرشک بیدانه ایرانی بستهبندی شده در سه نوع فیلم بستهبندی
ص. ۱۵-۱
10.22034/FSCT.21.146.1
خدیجه خدیجه نوینی بیانلوجه
،
Mohsen Esmaiili
*
،
ایرج برنوسی
چکیده
(۱۵۹۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۵۲ دریافت)
بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره برگ گزنه(L.) Urtica dioica وگل ختمی (L.) Alcea setosa بر فتواکسیداسیون اسیدهای چرب
ص. ۲۷-۱۶
10.22034/FSCT.21.146.16
مهدی حاجی محمدی
*
،
اکبر محمدی
،
فاطمه شیخ محبوبی
چکیده
(۱۶۸۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۸۷ دریافت)
افزایش عمر نگهداری جوانه گندم به کمک صمغهای گوار، کربوکسی متیل سلولز و فارسی به روش درونپوشانی از نوع خشک کن انجمادی
ص. ۴۱-۲۸
10.22034/FSCT.21.146.28
یاسمین خیامباشی
،
محمد گلی
*
،
نفیسه زمیندار
چکیده
(۱۶۵۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۵۲ دریافت)
محاسبه عددی میزان دناتوره شدن آنزیمها، پروتئینهای تغذیهای و بروز واکنشهای قهوهای شدن در شیر بطریشده تحت تاثیر تیمار پلاسمای سرد
ص. ۵۶-۴۲
10.22034/FSCT.21.146.42
آزاده رنجبر ندامانی
*
چکیده
(۱۵۶۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۴۲ دریافت)
تاثیر پیشتیمار فراصوت و سرکه سیب خالص بر روی ویژگیهای عملکردی و ضدباکتریایی برشهای سیر خشک شده تحت هوای داغ
ص. ۶۷-۵۷
10.22034/FSCT.21.146.57
معصومه صنعتی
،
محسن اسمعیلی
*
،
فروغ محترمی
،
آرش قیطران پور
چکیده
(۱۹۶۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۷۲ دریافت)
بررسی تأثیر افزودن ترکیبات زیستفعال دانهی کدو تخم کاغذی استخراج شده به روش حلال با کمک امواج فراصوت بر پایداری اکسایشی گوشت گوسفند چرخ شده
ص. ۸۱-۶۸
10.22034/FSCT.21.146.68
فرشته نوروزی
،
ماندانا بی مکر
*
،
علی گنجلو
،
مجید امین زارع
چکیده
(۱۵۰۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۱۰ دریافت)
ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی و ویژگی های نانوالیاف ژلاتین حاوی اسانس اسطوخودوس
ص. ۹۲-۸۲
10.22034/FSCT.21.146.82
احسان صادقی حمزه خانی
،
محمد علی نجفی
*
،
محمد امین میری
،
سارا نجفی قاقلستانی
چکیده
(۱۵۵۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۷۰ دریافت)
بررسی ویژگیهای عملکردی، مکانیکی و ساختاری فیلم زیست تخریب پذیر ایزوله پروتئین سویا حاوی نانورس (مونت موریلونیت) و اسانس مریم گلی
ص. ۱۰۵-۹۳
10.22034/FSCT.21.146.93
رقیه اشرفی یورقانلو
*
،
مهلا پیروزی فرد
،
هاله همتی
چکیده
(۱۵۹۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۹۸ دریافت)
ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی نانولیپوزومهای حاوی نانوذرات اکسیدروی علیه باسیلوس سرئوس(ATCC 11778) و سودوموناس آئروژینوزا (ATCC 9027)
ص. ۱۱۷-۱۰۶
10.22034/FSCT.21.146.106
پروین سوری
،
آریو امامی فر
*
،
نفیسه دعوتی
چکیده
(۱۴۹۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۲۱ دریافت)
بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی از پوست انگور(Vitis vinifera L.) با کمک پیش تیمار اولتراسونیک
ص. ۱۳۷-۱۱۸
10.22034/FSCT.21.146.118
سیده سعادت عزیزی
،
سید معین نظری
*
،
لیلا مرادی حق گو
چکیده
(۱۳۸۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۱۹۴ دریافت)
استخراج ترکیبات زیستفعال مغز دانه نارنج به کمک مایکروویو و تعیین ویژگیهای پاداکسندگی آنها
ص. ۱۵۷-۱۳۸
10.22034/FSCT.21.146.138
محمدتقی گلمکانی
*
،
آزیتا حسین زاده فربودی
،
غلامرضا مصباحی
،
سیده نصیره علوی
چکیده
(۱۴۹۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۷۵ دریافت)
مدلسازی اثر فراصوت بر ویسکوزیته، ضریب قوام و شاخص رفتار جریان غلظتهای مختلف صمغ گزانتان
ص. ۱۶۸-۱۵۸
10.22034/FSCT.21.146.158
فخرالدین صالحی
*
،
معین اینانلودوقوز
چکیده
(۱۴۴۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۰۴ دریافت)
بررسی تأثیر عصاره درمنه دشتی (Artemisia sieberi Besser.) رویشگاههای مختلف منطقه قم بر کیفیت و ماندگاری پنیر سفید ایرانی
ص. ۱۷۹-۱۶۹
10.22034/FSCT.21.146.169
حسنعلی نقدی بادی
*
چکیده
(۱۵۱۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۳۰ دریافت)
اثر ژل آلوئه ورا غنی شده با روغن کنجد، عسل و اسانس آویشن شیرازی بر کاهش قهوه ای شدن میوه کنارهندی
ص. ۱۹۴-۱۸۰
10.22034/FSCT.21.146.180
عالیه سادات رفعت حقیقی
،
عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی
*
،
لیلا جعفری
،
فرزین عبدالهی
چکیده
(۱۶۷۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۲۸ دریافت)
کاربرد میکرولیپوزوم حاوی عصاره برگ فرولا بر ماندگاری همبرگر طی دوره نگهداری در یخچال
ص. ۲۱۰-۱۹۵
10.22034/FSCT.21.146.195
محمد سلگی
،
مریم اثنی عشری
*
،
رضا فرهمندفر
چکیده
(۱۴۸۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۲۸۲ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS