ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۲۰، شماره ۱۳۴ - ( ۱۴۰۲ )
اثر ترکیبی توان مایکروویو – غلظت پوشش خوراکی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی برش های میوه سیب خشک شده
ص. ۱۶-۱
10.22034/FSCT.19.134.16
سالار کرمی
،
رضا فرهمندفر
*
،
جمشید فرمانی
،
زینب رفتنی امیری
،
علی متولی
چکیده
(۱۷۱۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۴۵۰ دریافت)
بررسی ویژگی های سلولز استخراجی از پوست چوبی گردو با استفاده از پیش تیمار پلاسمای غیرحرارتی
ص. ۲۹-۱۷
10.22034/FSCT.19.134.17
انسیه سادات اناری
،
نفیسه سلطانی زاده
*
چکیده
(۱۷۱۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۵۴ دریافت)
مطالعه تأثیر نانوذرات اکسید روی و نانوالیاف سلولز بر روی خصوصیات مورفولوژیکی، ساختاری، حرارتی، مکانیکی و بازدارندگی فیلم نانوکامپوزیت برپایه موسیلاژ دانه بارهنگ (Plantago major L.)
ص. ۴۶-۳۱
10.22034/FSCT.19.134.31
لیلا شیرازی
،
هادی الماسی
*
چکیده
(۱۷۱۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۰۸ دریافت)
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیکیایی، رئولوژیکی و ریزساختار پنیر کوزه تهیه شده از شیر گاو در شرایط مختلف رسیدن
ص. ۶۰-۴۷
10.22034/FSCT.19.134.47
آسیه حسن زاده
*
،
زینب رفتنی امیری
،
مهرناز امینی فر
چکیده
(۱۷۲۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۰۳ دریافت)
بررسی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ریزپوشانی شده در امولسیون دوگانه با صمغ فارسی در طول ذخیره سازی و شرایط شبیه سازدستگاه گوارش
ص. ۷۰-۶۱
10.22034/FSCT.19.134.61
خزر پورعلی رشتی نژاد
،
محمد محسن زاده
*
،
محمد مالکی
چکیده
(۱۶۸۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۰۸ دریافت)
تأثیر عصاره زردچوبه و امگا3 ریزپوشانی شده با لسیتین سویا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی همبرگر
ص. ۸۶-۷۱
10.22034/FSCT.19.134.71
سید محمد حسین قدیری
،
محمد احمدی
*
،
سیداحمد شهیدی
،
پیمان آریایی
،
لیلا گلستان
چکیده
(۱۶۰۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۱۴ دریافت)
مدلسازی هیدراتاسیون برنج (Oryza Sativa) توسط مدلهای تجربی و انتشار
ص. ۹۷-۸۷
10.22034/FSCT.19.134.87
محسن دلوی اصفهان
*
چکیده
(۱۵۸۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۳۳ دریافت)
مقایسه ویژگیهای آنتیاکسیدانی کلروفیل استخراجشده از گیاه یونجه (.Medicago sativa L) با بهرهگیری از روشهای استخراج آنزیمی و فراصوت
ص. ۱۰۸-۹۹
10.22034/FSCT.19.134.99
امیر احمدی
،
سید احمد شهیدی
*
،
رضا صفری
،
علی معتمدزادگان
،
آزاده قربانی حسن سرایی
چکیده
(۱۶۵۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۰۵ دریافت)
اثر پیشتیمار فراصوت در توانها و دماهای مختلف بر فرآیند خشکشدن زغالاخته
ص. ۱۱۸-۱۰۹
10.22034/FSCT.19.134.109
معین اینانلودوقوز
،
فخرالدین صالحی
*
،
مصطفی کرمی
،
اشرف گوهری اردبیلی
چکیده
(۱۵۸۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۷۵ دریافت)
افزایش عمر نگهداری جوانه گندم پروبیوتیک حاوی باسیلوس بادیوس به کمک صمغ زانتان به روش انکپسولاسیون از نوع خشک کن انجمادی
ص. ۱۳۳-۱۱۹
10.22034/FSCT.19.134.119
عسل کدخدایی
،
محمد گلی
*
،
محدثه رمضانی
چکیده
(۱۷۹۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۸۷ دریافت)
ارزیابی زندهمانی باکتریهای آغازگر و خصوصیات فیزیکوشیمیایی در ماست فراسودمند غنی شده با پودر جوانه گندم و مخلوط اسانس های فرآوری شده گیاهی
ص. ۱۴۷-۱۳۵
10.22034/FSCT.19.134.135
رسول کلهوری
،
محمود رضازاد باری
،
محمد علیزاده
،
حامد حسن زاده اوچتپه
*
چکیده
(۱۸۰۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۶۴ دریافت)
تاثیر سبوس با میزان اسید فیتیک کاهش یافته به روش تلفیقی آسیاب/اتوکلاو/ آون بر خواص رئولویکی و فاکتورهای پخت پاستای فرمی سدانو
ص. ۱۷۰-۱۴۹
10.22034/FSCT.19.134.149
سمانه گل محمدی
،
مریم میزانی
*
،
امین سید یعقوبی
چکیده
(۱۸۷۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۶۰ دریافت)
غنیسازی ماست با روغن درونپوشانیشده و موسیلاژ دانه چیا: بهینهسازی و ارزیابی ویژگیهای فیزیکیوشیمیایی و رئولوژیکی
ص. ۱۹۱-۱۷۱
10.22034/FSCT.19.134.171
سیده زهرا محمدی فرد
،
سهیلا زرین قلمی
،
محسن زندی
*
،
مریم پاکپور
چکیده
(۱۹۶۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۴۷ دریافت)
اثر ضداکسیدانی و ضدباکتریایی عصاره زالزالک بر روی همبرگر
ص. ۲۰۰-۱۹۳
10.22034/FSCT.19.134.193
سارا متینی
*
،
ولی درستی
چکیده
(۱۶۵۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۱۴ دریافت)
تخمین و مقایسه انحراف معیار تجدیدپذیری استاندارد SIR(عدم قطعیت) در آزمون های کمی میکروبی آیتم های مواد غذایی مختلف بر اساس استاندارد ایزو 19036 سال 2019
ص. ۲۱۳-۲۰۱
10.22034/FSCT.19.133.201
محمد خضری
،
سعید خانزادی
*
،
محمد هاشمی
چکیده
(۲۰۷۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۱۳ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS