ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۲۰، شماره ۱۳۴ - ( ۱۴۰۲ )
اثر ترکیبی توان مایکروویو – غلظت پوشش خوراکی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی برش های میوه سیب خشک شده
ص. ۱۶-۱
10.22034/FSCT.19.134.16
سالار کرمی
،
رضا فرهمندفر
*
،
جمشید فرمانی
،
زینب رفتنی امیری
،
علی متولی
چکیده
(۱۶۶۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۷۶ دریافت)
بررسی ویژگی های سلولز استخراجی از پوست چوبی گردو با استفاده از پیش تیمار پلاسمای غیرحرارتی
ص. ۲۹-۱۷
10.22034/FSCT.19.134.17
انسیه سادات اناری
،
نفیسه سلطانی زاده
*
چکیده
(۱۶۴۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۸۹ دریافت)
مطالعه تأثیر نانوذرات اکسید روی و نانوالیاف سلولز بر روی خصوصیات مورفولوژیکی، ساختاری، حرارتی، مکانیکی و بازدارندگی فیلم نانوکامپوزیت برپایه موسیلاژ دانه بارهنگ (Plantago major L.)
ص. ۴۶-۳۱
10.22034/FSCT.19.134.31
لیلا شیرازی
،
هادی الماسی
*
چکیده
(۱۶۶۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۵۷ دریافت)
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیکیایی، رئولوژیکی و ریزساختار پنیر کوزه تهیه شده از شیر گاو در شرایط مختلف رسیدن
ص. ۶۰-۴۷
10.22034/FSCT.19.134.47
آسیه حسن زاده
*
،
زینب رفتنی امیری
،
مهرناز امینی فر
چکیده
(۱۶۶۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۴۳ دریافت)
بررسی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ریزپوشانی شده در امولسیون دوگانه با صمغ فارسی در طول ذخیره سازی و شرایط شبیه سازدستگاه گوارش
ص. ۷۰-۶۱
10.22034/FSCT.19.134.61
خزر پورعلی رشتی نژاد
،
محمد محسن زاده
*
،
محمد مالکی
چکیده
(۱۶۳۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۶۲ دریافت)
تأثیر عصاره زردچوبه و امگا3 ریزپوشانی شده با لسیتین سویا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی همبرگر
ص. ۸۶-۷۱
10.22034/FSCT.19.134.71
سید محمد حسین قدیری
،
محمد احمدی
*
،
سیداحمد شهیدی
،
پیمان آریایی
،
لیلا گلستان
چکیده
(۱۵۵۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۴۴۱ دریافت)
مدلسازی هیدراتاسیون برنج (Oryza Sativa) توسط مدلهای تجربی و انتشار
ص. ۹۷-۸۷
10.22034/FSCT.19.134.87
محسن دلوی اصفهان
*
چکیده
(۱۵۲۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۰۸۸ دریافت)
مقایسه ویژگیهای آنتیاکسیدانی کلروفیل استخراجشده از گیاه یونجه (.Medicago sativa L) با بهرهگیری از روشهای استخراج آنزیمی و فراصوت
ص. ۱۰۸-۹۹
10.22034/FSCT.19.134.99
امیر احمدی
،
سید احمد شهیدی
*
،
رضا صفری
،
علی معتمدزادگان
،
آزاده قربانی حسن سرایی
چکیده
(۱۵۹۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۲۶ دریافت)
اثر پیشتیمار فراصوت در توانها و دماهای مختلف بر فرآیند خشکشدن زغالاخته
ص. ۱۱۸-۱۰۹
10.22034/FSCT.19.134.109
معین اینانلودوقوز
،
فخرالدین صالحی
*
،
مصطفی کرمی
،
اشرف گوهری اردبیلی
چکیده
(۱۵۳۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۰۸ دریافت)
افزایش عمر نگهداری جوانه گندم پروبیوتیک حاوی باسیلوس بادیوس به کمک صمغ زانتان به روش انکپسولاسیون از نوع خشک کن انجمادی
ص. ۱۳۳-۱۱۹
10.22034/FSCT.19.134.119
عسل کدخدایی
،
محمد گلی
*
،
محدثه رمضانی
چکیده
(۱۷۳۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۴۰ دریافت)
ارزیابی زندهمانی باکتریهای آغازگر و خصوصیات فیزیکوشیمیایی در ماست فراسودمند غنی شده با پودر جوانه گندم و مخلوط اسانس های فرآوری شده گیاهی
ص. ۱۴۷-۱۳۵
10.22034/FSCT.19.134.135
رسول کلهوری
،
محمود رضازاد باری
،
محمد علیزاده
،
حامد حسن زاده اوچتپه
*
چکیده
(۱۷۴۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۹۴ دریافت)
تاثیر سبوس با میزان اسید فیتیک کاهش یافته به روش تلفیقی آسیاب/اتوکلاو/ آون بر خواص رئولویکی و فاکتورهای پخت پاستای فرمی سدانو
ص. ۱۷۰-۱۴۹
10.22034/FSCT.19.134.149
سمانه گل محمدی
،
مریم میزانی
*
،
امین سید یعقوبی
چکیده
(۱۷۹۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۲۰۶ دریافت)
غنیسازی ماست با روغن درونپوشانیشده و موسیلاژ دانه چیا: بهینهسازی و ارزیابی ویژگیهای فیزیکیوشیمیایی و رئولوژیکی
ص. ۱۹۱-۱۷۱
10.22034/FSCT.19.134.171
سیده زهرا محمدی فرد
،
سهیلا زرین قلمی
،
محسن زندی
*
،
مریم پاکپور
چکیده
(۱۸۸۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۰۰ دریافت)
اثر ضداکسیدانی و ضدباکتریایی عصاره زالزالک بر روی همبرگر
ص. ۲۰۰-۱۹۳
10.22034/FSCT.19.134.193
سارا متینی
*
،
ولی درستی
چکیده
(۱۵۹۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۱۷۰ دریافت)
تخمین و مقایسه انحراف معیار تجدیدپذیری استاندارد SIR(عدم قطعیت) در آزمون های کمی میکروبی آیتم های مواد غذایی مختلف بر اساس استاندارد ایزو 19036 سال 2019
ص. ۲۱۳-۲۰۱
10.22034/FSCT.19.133.201
محمد خضری
،
سعید خانزادی
*
،
محمد هاشمی
چکیده
(۲۰۱۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۳۳۰ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS